Co o nich sadzicie, zachwalano mi je dzisiaj, kupilem, cztery sztuki sa nadal w opakowaniu i chyba moge wciaz oddac
Moja ladowarka jest w domu 2000km stad i chce uslyszec opinie zanim wyjade spowrotem do siebie![]()
Szukaj
Co o nich sadzicie, zachwalano mi je dzisiaj, kupilem, cztery sztuki sa nadal w opakowaniu i chyba moge wciaz oddac
Moja ladowarka jest w domu 2000km stad i chce uslyszec opinie zanim wyjade spowrotem do siebie![]()
Nikon http://greg77.com/
A ile wybuliłeś ?
Używam do SB 900 bardo dobre, bardzo wydajne. Dla porównania w drugiej SB 900 mam Energizery i wytrzymują krócej. Ile dokładnie nie jestem wstanie określić bo nigdy nie liczyłem ale różnica zauważalna.
D700, N 24-70 2,8; N 70 - 200 2,8 VR I; N 105 MAcro 2,8,; 2 x SB 900; parasolki dyfuzory i inne bajery
Nawet nie wiedziałem że 2500 wyszłyI jaka gustowna czerń
Choć wolę jednak rainbow'y
A bateryjki jak bateryjki. Eneloopky jedne z lepszych to i te nowe będą raczej na dobrym poziomie. Kupiłeś to się ciesz a nie się zastanawiać zaczynasz
Posiadam 3 komplety eneloop ale te o pojemności 2000 oraz 4 akumulatorki Forebver takie błękitne 2500. Używam je w lampie METZ. Moim zdaniem te eneloopki przebijaja nawet energizery o większej pojemności. Bardzo dobre, choc musze przyznać co dla mnie dziwne te forevery czasami są nie do zajechania. zawsze na jakiejś imprezie, gdzie potrzebuje światło zakładam je jako pierwsze a dopiero późnie uzupełniam eneloopami
D800 | D90 | N80-200 | N28 1.8| S50 1.4 | Metz 48 |
ja rozumiem że byś kupił nową lampę SB-1000 czy nowe body D800... ale żal baterii rozpakowywać bo można oddać? Rozpakuj, testuj, wyraź własną opinię. Przecież domu nie zastawiłeś żeby je kupić i nawet jak się okażą badziewiem to wywalisz na śmietnik czy wsadzisz dziecku do zabawki.
D300s | N17-55 | S10-20/4-5,6 | SG3-IR | Marumi CPL Super DHG | Velbon cx-888 | Tamrac Pro 12 | Tamrac System 3
W hurtowni w której się zaopatruje maja je i chwalą, ale cena do "zwykłych" eneloopków jest nieadekwatna więc ja bym ich nie kupił.
Pzdr
D600 , N50/1,4 , , To16-28/2,8 , N24-70/2,8 , N28-300 , S70-200/2,8 , N70-300, S150-500 , itd...
Ludzie marzą o Aniołach, ja miałem jednego Krabbika w ramionach...
enolpy kazde sa chyba lepsze od innych marek
mam, uzywam, i kupuje tylko enelopy
inne dalem dzieciom do zabawek.
Nie oddawaj,
,,bedzie pan zadowolony''...
... ucze sie patrzec i widziec...
i duqa z tego...
Enelopy stanowią klasę same dla siebie.
I raczej nie ma co się zastanawiać tylko ich używać![]()
Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot
Wątek bez sensu. Kupiłeś to używaj a nie tworzysz sobie problemy.
D700/D300s/D50
Skontaktuj się z nami