Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Bieg Kazików - Radom

Bieg odbył się w niedzielę 6 marca w samym centrum Radomia. Zapraszam do komentarzy.

01.

02.

03.

04.

05.

Domyślnie

3 i 5 świetna.
    Choć w 3 przesunąłbym trochę kadr w lewo, ciachnąć ludzia po prawej(czarnego) aby niebieski miał więcej przestrzeni przed sobą.
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Co to znaczy bieg Kazików? Osoby na dwójce mają na imię Kazimierz?
    Ostatnie zdjęcie świetne - dobry kadr i super moment.
    N

Domyślnie

Dobre zdjęcia, a ostatnie nawet bardzo, przy pierwszym, aż się prosi aby było szerzej. Podbijam pytanie kolegi wyżej, o co chodzi z Kazikami?

Domyślnie

Dziękuję Wam bardzo za komentarze. Skąd taka nazwa biegu niestety nie wiem. Poczytać o tym wydarzeniu możecie choćby tutaj: http://radom.gazeta.pl/radom/1,35220...u_Kazikow.html Numer 1 specjalnie zawęziłem aby zwrócić uwagę na ciekawe zjawisko podczas startu, kiedy to wszyscy włączają swoje stopery. Pozdrawiam.

Domyślnie

3 mnie poprostu wbiła w krzesło. Szalenie motywujące ujęcie. Tutaj pokazałeś piękno tego, co w życiu jest najważniejsze. Siła i determinacja w dążeniu do celu.
    Skoro takie osoby mogą, to inni tym bardziej mogą.

Pozdrawiam
    Kajtuś
    Fotografia jest jak magia...
    Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Strzelce Opolskie

Domyślnie

podoba mi się secik. Tez czasami pstrykam na zawodach, choć częściej biore udział, a z aparatem ciężko. 4 ok, dobrze uchwycone i proste
    D800 | D90 | N80-200 | N28 1.8| S50 1.4 | Metz 48 |

Domyślnie

Ogólnie Kaziki (Dni Kazimierzowskie) to święto patrona miasta - Św. Kazimierza Królewicza. Bieg jako taki nie ma tradycji historycznych, to forma promocji Radomia.
    3 i 5 rzeczywiście zostawiają resztę o całą długość ulicy Żeromskiego
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Uprawnienia umieszczania postów