Szukaj
3 i 5 świetna.
Choć w 3 przesunąłbym trochę kadr w lewo, ciachnąć ludzia po prawej(czarnego) aby niebieski miał więcej przestrzeni przed sobą.
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
Co to znaczy bieg Kazików? Osoby na dwójce mają na imię Kazimierz?
Ostatnie zdjęcie świetne - dobry kadr i super moment.
N
Dobre zdjęcia, a ostatnie nawet bardzo, przy pierwszym, aż się prosi aby było szerzej. Podbijam pytanie kolegi wyżej, o co chodzi z Kazikami?
5. wymiata.
Dziękuję Wam bardzo za komentarze. Skąd taka nazwa biegu niestety nie wiem. Poczytać o tym wydarzeniu możecie choćby tutaj: http://radom.gazeta.pl/radom/1,35220...u_Kazikow.html Numer 1 specjalnie zawęziłem aby zwrócić uwagę na ciekawe zjawisko podczas startu, kiedy to wszyscy włączają swoje stopery. Pozdrawiam.
3 mnie poprostu wbiła w krzesło. Szalenie motywujące ujęcie. Tutaj pokazałeś piękno tego, co w życiu jest najważniejsze. Siła i determinacja w dążeniu do celu.
Skoro takie osoby mogą, to inni tym bardziej mogą.
Pozdrawiam
Kajtuś
Fotografia jest jak magia...
Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.
podoba mi się secik. Tez czasami pstrykam na zawodach, choć częściej biore udział, a z aparatem ciężko. 4 ok, dobrze uchwycone i proste
D800 | D90 | N80-200 | N28 1.8| S50 1.4 | Metz 48 |
Ogólnie Kaziki (Dni Kazimierzowskie) to święto patrona miasta - Św. Kazimierza Królewicza. Bieg jako taki nie ma tradycji historycznych, to forma promocji Radomia.
3 i 5 rzeczywiście zostawiają resztę o całą długość ulicy Żeromskiego![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Skontaktuj się z nami