fantastyczny reportaż!
mam pytanie - to jest robione analogiem? Pewnie nie, ale klimat jest wspaniały..
Szukaj
fantastyczny reportaż!
mam pytanie - to jest robione analogiem? Pewnie nie, ale klimat jest wspaniały..
Świetne zdjęcia, obróbka mi się szczególnie podoba. Najlepsze wg mnie 3,6,7,10,11,12.
Co do zdjęcia nr 3, chciałbym zobaczyć na nim trójkąt z zegarów, jestem ciekaw jakby to wtedy wyglądało.
Fantastyczny kolejny set, chylę czoła.
Nie wiem jaka masz technikę i jak to robisz, nie wiem czy coś nakładasz czy nie - nie interesuje mnie towidze jedynie efekt końcowy - jest naprawdę niezwykły. Gratuluję oka, otwartej głowy, pomysłów, wrażliwości.
Prosze o więcej![]()
Ostatnio edytowane przez KokoN ; 11-03-2011 o 21:39
8ka wlasciwie to w innym celu robilem te kilka klatek na roznych czasach, po czasie naszlo mnie zeby je zlozyc
techniki tak jak i ta powyzej ,przypadkowe.ale w nie przypadkowym swietle bo co do niego to jestem surowy wiadomo podstawa
fajnie ze sie podobaja,zaszczyt ..
Kaczy, he, no juz moze niedlugo bedzie![]()
Ostatnio edytowane przez rawa ; 12-03-2011 o 01:28
..
www.facebook.com/vaydaimages
www.vaydaimages.com
interesująca kolekcja. gratuluję spojrzenia.
D200 i kilka zabawek
6 i 7 bardzo dobre.
...
Bardzo podoba mi się spojrzenie przez pryzmat obróbki i chęci oddania nią klimatu. Świetnie to współgra z tematem zdjęć i byłbym daleki od nazwania końcowego efektu przypadkowym.Poza zbyt jasnym ósmym, tworzą rewelacyjną całość. Usunąłbym z niej 4, 5, 9, może 11. Wolę mniej, ale za to tip-top.
Skontaktuj się z nami