Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Domyślnie

Nie pisałem o minoltach czy Sony z tego względu iz były to aparaty dość awaryjne , często nawalała stabilizacja matrycy (wiem bo troche ich przyjmowalem). Natomiast osobiscie nie widzialem pentaxa , który bym sam sie zepsuł. Ale zgodze się ze jakosc zdjec np z A100 jest bardzo dobra , no i latwo ja kupic za jakies 600-800 zł .

Domyślnie

Nie potrafię zmienić nazwy tematu i nie potrafię zedytować posta ;(

Ale mój budżet teraz to 800zł. Do 900zł.

Mhm, a jeszcze jedno pytanie, gdzie mogę znaleźć zdjęcia z modeli aparatów, które podaliście?
    Ostatnio edytowane przez Aniaczy ; 14-06-2011 o 15:20

Domyślnie

Przy tym budzecie szukalbym np. Samsunga Gx-10 lub pentaxa K-10D , no ale to trzeba wyczaic okazje na alle.. . Na cos nieprzechodzonego ze stajni nikona czy canona i co by mialo z 10mln piksli ;] to troche ciagle za malo. Olympus tez jest fajny , modele E-510 E-520 . A zdjec znajdziesz masę na necie , od czego jest wujek gogel

Domyślnie

Dla mnie wybór jest krótki. Fuji s2960. Ewentualnie dozbieraj i za 1100 kup hs10
    A7R II/ D90+18-55VR + Sigma 70-300+Tokina 28 mm 2.8 + pierścienie

Domyślnie

http://allegro.pl/nikon-coolpix-s110...737307932.html

Mógłby mi ktoś pokazać jakieś przykładowe zdjęcia z tego aparatu?

NIKON COOLPIX S1100pj

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aniaczy Zobacz posta
    Nie potrafię zmienić nazwy tematu i nie potrafię zedytować posta ;(

Ale mój budżet teraz to 800zł. Do 900zł.

Mhm, a jeszcze jedno pytanie, gdzie mogę znaleźć zdjęcia z modeli aparatów, które podaliście?
    pixel-peeper.com

Domyślnie

A gdzie się wpisuje model aparatu?

Domyślnie

samsung NX5 - teraz z kitem 999zł
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Słuchajcie, a teraz mam takie pytanie.

Aparat do 500-600zł, ale musi być taki kieszonkowy, tzw. płaski. Tak koło 3" najlepiej. Aparat na podróże, więc jakiś taki ponadprzeciętny heh.

Bardzo liczę na Waszą pomoc.

Domyślnie

Moja siostra ostatnio kupiła Sony DSC-W350 i myślę że jak na obrazki z kompaktu są bardzo przyzwoite choć jak widziałem zdjęcia robione w nocy to się załamałem ale obstawiam że to wina obsługującego aparat a nie samego aparatu
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów