Szukaj
Coś. Za dużo światła z lamp a za mało z miejscówki. Prawie "noc w dzień" zrobiłeś co zdecydowanie fajne nie jest. Dwójka ciekawa, szkoda że sztuczka nijaka. I wszystko tak w samym środku... Bez szału.
3 dobrze złapana, ale tak dostał lampą że napewno go oslepiło. Za mocne błyski, napewno był czas żeby popróbowac przed kolejnymi jumpami
D800 | D90 | N80-200 | N28 1.8| S50 1.4 | Metz 48 |
po pierwsze centralne kadry, po drugie zbędna winieta a na pewno nie na każdym i to taka mocna, po trzecie wygląda jakbyś miał lampę tylko z jednym nastawem mocy i nie mógł jej przesunąć w inne miejsce, po czwarte śtuczki - ale tym się na razie nie przejmuj- zawsze można spytać doświadczonego ridera/kolegi która fota jest warta pokazania - trzeba pamiętać że te jak każde inne sporty żądzą się swoimi prawami i to jest tak jakbyś robił foty z super meczu a dał jedynie ujęcia w czasie podnoszenia piłki z autu
Mocne światło i winieta były celowymi zabiegami - mam zdjęcia z bardziej wyrównanymi proporcjami światła i zdecydowanie wolę te. I teraz nie wiem, co mam robić - czy się was posłuchać i zmienić podejście do zdjęć (przynajmniej tych sportowych, które nie są moją specjalnością), czy iść dalej swoją drogą...
Uwagi dotyczące kadrów i momentów przyjmuję natomiast z pokorą![]()
Skontaktuj się z nami