Tak jak sugerowaliście. Uczesane włosy i "ruszona" skóra.
Każda kolejna sugestia na wagę złota![]()
Dobrego Dnia.
Szukaj
Tak jak sugerowaliście. Uczesane włosy i "ruszona" skóra.
Każda kolejna sugestia na wagę złota![]()
Dobrego Dnia.
Uwaga, uczę się
D40, N35 1.8, blenda, Nissin di622 II
Moim zdaniem słabiutko, przesadziłeś z obróbką, przestrzone, nienaturalnie wygląda
kto ci to sugerował???
podaj imię, nazwisko...lub chociaż nicka
![]()
![]()
![]()
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Co ty jej zrobiłeś z oczami![]()
NIKON & NIKKOR
Modelka w sumie cały czas zadowolona, więc na razie, mogę się uczyć.
A takie pytanie co Wam się w nich nie podoba? Chodzi mi o to ,żeby to poprawić. Aktualnie moja dusza "artystyczna" jest na poziomie, o rozjaśniło oko i już jest czad w głowie![]()
Co wy byście ( na przyszłość) w nim zmienili? Przyciemnić je trochę?Próbowałem je rozjaśnić metodą "stempel-> Tryb jaśniej-> Krycie 35%.
Jak Wy to widzicie co Was w nim wkurza?
Dobrego dnia![]()
Uwaga, uczę się
D40, N35 1.8, blenda, Nissin di622 II
Przede wszystkim za ciasny kadr, nie wygląda dobrze takie przycianie głowy (i włosów) z każdej strony.
Zapodaj surówkę z aparatu to może da się coś wyciągnąć z tej foty, wersja po obróce jest nie do przyjęcia. Jeszcze troszkę takiej zabawy w PSie i można by tej fotki użyć do plakatu THE WALKING DEAD![]()
Wygładź jej twaaaarzTona podkładu nie jest zła, o ile jej nie widać.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Oj ja widzę , że pędzlem wyostrzającym to malowałeś te oczy ile wlezie. Straszliwie przeostrzone .
Po ustach tez malowałeś . Odstają od skóry - wyglądają jakby je sobie z nerwów pogryzła.
Poza tym dla mnie minimalnie za ciasny kadr. Rozumiem , że chciałeś uwagę przykuć oczami ale trochę zbyt anatomicznie to wyszło![]()
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
Skontaktuj się z nami