Tak mnie zdolowaliscie, ze oleje chyba wszystko i kupie sobie Opla Signum z 2005 roku.![]()
Szukaj
Tak mnie zdolowaliscie, ze oleje chyba wszystko i kupie sobie Opla Signum z 2005 roku.![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Stig, za 30 tys nie kupisz dobrego Allroada. Poczytaj o kosztach zawieszenia i 2.5 TDI z tych lat. A jak trafisz na minę to 10 tys będziesz musiał na starcie wyłożyć. A6 Quattro w tej cenie można znaleźć w dobrym stanie.
Stig
Ja mam audi a6 quattro limuzynę z silnikiem 2,8 w tipie - ********* samochód - wygląda bardzo klasycznie, jest pakowny i wygodny a do tego ostatnio poszalałem nim sobie w śniegu i też jest fenomenalny.
Kupiłem zadbaną sztukę od kolegi. Mój jest zagazowany - ten silnik doskonale chodzi na gazie, masz 193 konie, lekko ponad 8 sekund do setki, biegi w kierownicy a przy tym jadąc do klienta to auto po prostu dobrze wygląda
Spala przy płynnej jeżdzie na trasie 11 litrów gazu - to kosztowo jak 5,5 litra bezołowiowejPo mieście nawet do 20 litrów ale to i tak koszty niższe niż desel z podobnymi osiągami.
ps. Nie ma wadliwych sprzęgieł w foresterach! Po prostu są za małe do uzyskiwanego momentu ale to nie znaczy że są wadliwe... i jest to problem tylko nowej wersji. Forester 1 wygląda jak polonez atu zwlaszcza w srodku, forester 2 to juz kasa ponad 30 tysi
D750X2 /FM/ dużo gratów
Skontaktuj się z nami