Witam
Mam mały dylemat mam możliwość kupienia aparatu w miarę tanio. I mam wybór Albo Nikon D300 albo Sony Nex5. Wiem że to forum nikoniarzy ale może ma ktoś niestronnicze zdanie na temat tych aparatów?
Szukaj
Witam
Mam mały dylemat mam możliwość kupienia aparatu w miarę tanio. I mam wybór Albo Nikon D300 albo Sony Nex5. Wiem że to forum nikoniarzy ale może ma ktoś niestronnicze zdanie na temat tych aparatów?
Hejka
jestem tu nowy i nie mam czasu zastanowić się o co mi chodzi, ale wy na pewno zgadniecie. Mam możliwość kupić w bardzo dobrej cenie strój do nurkowania głębinowego lub nowy dres z paskami. Wiem że to forum wędkarskie, ale może ktoś mam nadzieję, że nie będziecie mieli uprzedzeń.
Już wiesz co nie tak?
Oczekujesz odpowiedzi zadaj pytanie
Witaj na forum - tu nie ma lekko.
myślę co piszę
ja bym brał dres![]()
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Też bym brał dresChociaż strój do nurkowania też kusi... Hmm... Co mi się bardziej przyda? W sumie to nurkuję tylko w wakacje i tylko w Hiszpanii, a na siłce jestem co weekend... Więc dres, dobry wybór? A może coś jeszcze innego?
Więc...: jak wykorzystasz aparat?
Bierz obojętnie który. I tak nie zauważysz różnicy.
Skontaktuj się z nami