Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Chata Wuja Toma

Domyślnie Chata Wuja Toma

...zimowa chata ...

Domyślnie

nie rozumiem tego przechyłu....owszem rybra fajna, no ale kadr mi nie leży.
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Sama wyrazistość fotki jest super, kąt pod jakim ogląda się ten kadr trochę go dyskwalifikuje,
    nie będę już pisać że to moje zdanie ( ale to tylko moje zdanie) ,
    pozdrawiam,

Thumbs up

Powiem szczerze, ja o takim ujęciu nawet bym nie pomyślał, wiadomo - stara szkoła. Powiem jednak, że to zdjęcie jest niesamowite dzięki kompozycji. Duży biały łuk z prawej strony dzięki takiemu wygięciu pięknie zamyka obraz, nie przeszkadza a poprawia odbiór. Po zastanowieniu dochodzę do wniosku, że klasyczne ujęcie będzie mniej ciekawe - mz.

Zdjęcie mi się naprawdę podoba. Powiem Ci szczerze - poprawiłeś mi bardzo humor. Jeśli mnie przyzwyczajonego do ujęć tradycyjnych, do pewnych zasad i reguł podoba się Twoje zdjęcie, to znaczy, że nadal jestem otwarty na wszelkie innowacje. Złamałeś regułę i uzyskany efekt mi się podoba. Gratulacje.
    Dzióbek PDR tylko mi przeszkadza.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Aha, coś mi umknęło. Tytuł fajny, ale jeśli ktoś czytał książkę "Chata wuja Toma", to ona była umiejscowiona w zupełnie innej scenerii.

Domyślnie

W głowie się kręci
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Talking

Lepiej zakręcił niż niejedna dziewczyna, no i bez żadnych konsekwencji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacol4 Zobacz posta
    Sama wyrazistość fotki jest super
    Samyagi tak maja
    A zdjecie, coz nie przemawia do mnie taki kadr......ale moze sie autorowi podobac......zaleta tych rybek jest praca pod swiatlo.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Samyagi tak maja
    A zdjecie, coz nie przemawia do mnie taki kadr......ale moze sie autorowi podobac......zaleta tych rybek jest praca pod swiatlo.....
    Tys prowda A ja mam głupie pytanie - do czego było prostowane, domek, słup czy może któreś drzewo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów