Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maciekjak Zobacz posta
    Twine
    czyli do tego muffina 5500 raczej ciężko będzie zmieścić d700 + 35+85+180 ?
    Podobno jedno zdjęcie oddaje tysiąc słów, więc zrobiłem dwa :

1
    2

moim zdaniem 5500 będzie trochę mała dla "siedemsetki" z trzema szkłami, ponieważ sam korpus jest już sporo większy od D90, w tym linku znajdziesz zdjęcia 7500, ale najlepiej chyba "przymierzyć" torbę do sprzętu.
    Co do wykonania nie mam zastrzeżeń, materiały świetnej jakości, szwy solidne, bez jakichś wystających nitek, wyścielona przyjemnym, bezpiecznym dla sprzętu materiałem, nie mechacącym się w miejscach przyczepiania rzepów (co miało miejsce w mojej poprzedniej jakiejś tam torbie). Jedynym minusem jest brak szczelnego zamknięcia komory, np. zamkiem, są niby dosyć fajnie zrobione swego rodzaju "zakładki" które po zamknięciu klapy zawijają się do wewnątrz, jednak przy jakimś ekstremalnym opadzie coś tam się moim zdaniem może do środka dostać, jednak jest to torba typowo "spacerowa" a ja przy ekstremalnych opadach raczej wolę siedzieć w suchym

Domyślnie

ja na dxxx + 35/2 mam coś takiego. Wchodzi w to body z zapiętym 35/2 lub 50/1.4D. W tą kieszonkę z przodu wejdzie polar, po bokach karta i aku na zapas. Fajna opcja na wypady bez balastu. W tą kieszonkę frontową da się upchnąć słoik 35/2 lub 50/1.4 ale suwak trochę ciężko się zasunie.
    Ostatnio edytowane przez wywar ; 03-03-2011 o 18:02

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woytec60 Zobacz posta
    Klon tej torby to właśnie Mekko S803.
    Identyczne wymiary i szczegóły.
    Torba Mekko jest tańsza ale równie dobrze wykonana. Wyprodukowana przez naszych południowych sąsiadów.
    Witam
    wydaje mi się że Mekko jest trochę większa - nie sprawdzałem wymiarów ale wydaje się pakowniejsza. Oglądałem filmik i tak naprawdę widać że torba jest dobrze wykonana sztywna itp. A najlepsze jest opakowanie przesyłki prawie pół filmiku zajmuję wyjęcie i odpakowanie ( nie żebym się czepiał )
    Pozdrawiam
    Czy warto mijać się z prawdą?
    Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
    S.J.LEC

Domyślnie

chyba najbardziej by mi odpowiadala któras crumplera z serii Master Delhi ale niestety cena strasznie zaporowa
    N D800|N 24-70/2.8|N70-200/2.8|N 85/1.4|

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów