Wiem, że pytanie może dość dziwne, ale ciekawi mnie ile każdy z was zajmuje się fotografią? Na podstawie tego źródla wiedzy chciałbym się rozeznać na jakim etapie jestem, czy się rozwijam, czy moze nie.![]()
Szukaj
Rok
2-3
4-5
6-10
11-15
16-20
21-25
26-30
Od co najmniej 30
Wiem, że pytanie może dość dziwne, ale ciekawi mnie ile każdy z was zajmuje się fotografią? Na podstawie tego źródla wiedzy chciałbym się rozeznać na jakim etapie jestem, czy się rozwijam, czy moze nie.![]()
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
Zanim wątek poleci do kosza napiszę Ci, że prawie 2 lata.
niektórzy fotografuja 20 lat i stoja w miejscu. nikektórzy w rok robia mega postepy. ja od 2001 roku. watek pewnie wyleci w kosmos.
Ja swoje pierwsze zdjęcie zrobiłem na 1. komunię aparatem prezentem![]()
raczej nie dowiesz się w jakim miejscu czy na jakim poziomie jesteś. Ja pierwsze zdjęcia zrobiłem ze 20 lat temu smieną 8M na czarno-białym ORWO. Ale są na forum "majstry" co robią dopiero rok czy dwa, a lepsze oko mają do zdjęć ode mnie. Ale dla mnie ważna jest sama frajda z fotografowania, niż porównywanie leveli czy stawanie w szranki z innymi.
Oj no nie czepiaj się, chodzi mi o to od kiedy zainteresowaliście się fotografią i zaczęliście ją uprawiać jako hobby, pasję![]()
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
... a ze 25 lat...wtedy nawet kalkulatory były analogowe, a pomiar światła ustalało się kartonowym kółkiem tabliczki naświetlań
![]()
Ostatnio edytowane przez GrzesiekM ; 27-02-2011 o 22:31
ja w 1992 roku byłem na wycieczce klasowej w krakowie. miałem zrobic normalne foty jak to dzieciaki robia na wycieczkach. przywiozłem 36 widokówek z krakowa. Człowieka na zdjęciach ani gramaI Wszystko Smieną
![]()
ja od 2 lat ^^ a najwieksze efekty widze od 2-3 miesiecy![]()
Pozdrawiam :}
D300s
Wrobaszek.pl <-- w budowie !
Skontaktuj się z nami