Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Wojciech Mann

Domyślnie Wojciech Mann

Postanowiłem wrzucić i zobaczyć reakcje na te zdjęcia. Pozdrawiam

Domyślnie

oooooo zareagowałem

Domyślnie

jak dlamnie pierwsza fotaka jest zle wykadrowana, powino byc widac reke cala

pozdrawiam
    Pozdrawiam :}
    D300s
    Wrobaszek.pl <-- w budowie !

Domyślnie

Na pierwszej wydaje się zielony na twarzy...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

zła obróbka, zły WB, złe kadrowanie, za dużo lampy,
    nie ma się czym chwalić
    spie...yłeś
    zapłakał by Wojtek rzewnymi łzami jakby to zobaczył

i jaki to portret?
    raczej reportaż
    Ostatnio edytowane przez cheyenne ; 27-02-2011 o 19:41

Domyślnie

reportaż kolego to coś co ma początek rozwinięcie i zakończenie, to historia którą opowiadamy swoimi zdjęciami, gdybym wrzucił tu rzeczywiście wszystkie po kolei od początku do końca to fakt, jeżeli by to miało ręce i nogi ale 2 foty które nijak się do siebie mają tworzą dla Ciebie reportaż to współczucie... zgodzę się co do WB źle dobrałem mea culpa, kadrowałem tak jak chciałem a lampy to tu nie ma ani grama więc kolega wyżej na pewno widział w życiu dużo pobłyskanych zdjęć no chyba, że chodzi Panu o światło zastałe. cóż, postaram się poprawić jak będę miał okazję choć wątpię, że jeszcze wrzucę tu swoje szity skoro jedyne co niektórzy bo oczywiście nie wszyscy potrafią napisać to spie...yłeś. pozdro dla tych normalnych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wosik Zobacz posta
    reportaż kolego to coś co ma początek rozwinięcie i zakończenie, to historia którą opowiadamy swoimi zdjęciami, gdybym wrzucił tu rzeczywiście wszystkie po kolei od początku do końca to fakt, jeżeli by to miało ręce i nogi ale 2 foty które nijak się do siebie mają tworzą dla Ciebie reportaż to współczucie... zgodzę się co do WB źle dobrałem mea culpa, kadrowałem tak jak chciałem a lampy to tu nie ma ani grama więc kolega wyżej na pewno widział w życiu dużo pobłyskanych zdjęć no chyba, że chodzi Panu o światło zastałe. cóż, postaram się poprawić jak będę miał okazję choć wątpię, że jeszcze wrzucę tu swoje szity skoro jedyne co niektórzy bo oczywiście nie wszyscy potrafią napisać to spie...yłeś. pozdro dla tych normalnych
    więcej samokrytycyzmu
    bronisz tych marnych kadrów jak Częstochowy
    nie warto
    zrób dobre kadry, to będziemy chwalić

popatrz jak powinno się kadrować, bo to co robisz woła o pomstę do nieba

i nie bierz tego tak do siebie
    co Cie nie zabije to wzmocni
    było słabo będzie OK
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez cheyenne ; 27-02-2011 o 22:13

Domyślnie

trochę sie dziwię kolego wosik. Miałes przed oczami zdjecie referencyjne na okladce ksiązki.
    Trzeba było zrobic chociaz podobne a najlepiej znacznie lepsze.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wosik Zobacz posta
    Postanowiłem wrzucić i zobaczyć reakcje na te zdjęcia. Pozdrawiam
    Nie rozumiem Twojego oburzenia. Sam prosisz o reakcję, a potem się obrażasz
    Reakcja nie zawsze jest pozytywna.

Domyślnie

Nie no, nie bądźmy aż tacy jednostronnie negatywni...

Jedynka mnie też się nie podoba (ni to popiersie, ni to sama głowa, ta rozległa czerń u góry też MZ wydaje się nie być niczym uzasadniona).

Natomiast na dwójce pan Wojtek wyszedł niczym partyjny dostojnik ślący odezwy do narodu stojąc u boku swego dzieła Szkoda tylko, że tam tej prawej dłoni gdzieś na pulpicie nie oparł. A gdyby okładka książki zmieściła się w GO, byłoby nawet dwóch Mannów i wtedy mogłoby być jeszcze ciekawsze.
    Ostatnio edytowane przez Jacenty Z. ; 27-02-2011 o 23:14

Uprawnienia umieszczania postów