Zaatakował dziś tuz obok mnie przy karmniku. Nic niestety (dla niego) nie trafił. Karmnik jest pod bardzo gęstą jabłonką więc pewnie dlatego. Widziałem go już nie raz i pewnie jeszcze się zlisi.
Szukaj
Zaatakował dziś tuz obok mnie przy karmniku. Nic niestety (dla niego) nie trafił. Karmnik jest pod bardzo gęstą jabłonką więc pewnie dlatego. Widziałem go już nie raz i pewnie jeszcze się zlisi.
Z8 + różne klamoty
Ale go wyłuskałeś w śród tych gałązek - jest wspaniały - prędzej czy później go ustrzelisz na czystej pozycji .
świetne kolorki ^^
Pozdrawiam :}
D300s
Wrobaszek.pl <-- w budowie !
Prędzej, czy później przyleci do każdego karmnika. U mnie jest już od 2 m-cy. Przylatuje mniej więcej o stałej porze 2 razy dziennie. Na szczęście stołująca się u mnie drobnica ma gdzie się schować - gęste krzaczoryKiedy spoglądam na karmnik przez okno i robi się dziwnie pusto już wiem, że w pobliżu czai się on - krogulec
![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
u mnie jak pod karmnikiem pojawił się krogul, towarzystwo sikor, wróbli i innych zaszyło się na dobre 3 tygodnie![]()
Nikon D90, N 50mm 1.8 D, N 55-300, T 28-75, T 70-200, SB600
żeby nie te patyki co go przysłaniają to byłby naprawdę ładny egzemplarzpoza tym jakby lekko za ciepło
![]()
Wybacz, ale w tak słoneczny dzień nie dało się zimniejszych barw osiągnąć.![]()
Z8 + różne klamoty
to też jest wywołane z NEF'a. Poza tym ja ustawiam WB w Kelvin'ach
Z8 + różne klamoty
Skontaktuj się z nami