Close

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Domyślnie Następca SB-900

Dużo mówi się o premierach lustrzanek Nikona, a jak myślicie, czy Nikon zaprezentuje nam następcę SB-900. Czego byście oczekiwali od nowej lampy z półki pro, co Wam się nie podoba i co byście poprawili w tej sabinie?

Domyślnie

Czego tu oczekiwać, w wątku o wadach SB 900 już wszystko wyliczyli.
    Ja bym oczekiwał jedynie wytrzymałości na ciepło
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

nic bym nie poprawiał, działa równie dobrze jak sb-800, ale jak dla mnie mogą wprowadzać jak najszybciej następcę, bo pasowałoby mi kupić jeszcze jedną "900" i wcale bym się nie obraził jakby staniała

Domyślnie

Następca? Tak szybko po premierze?

Domyślnie

qurde no w sumie sb 900 można za 1350 dostać jak nie mniej ale czyżby tak szybko już miałaby być zastąpiona??? , sam na dniach właśnie jako zapas do sb 800 planuje 900
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Domyślnie

Jak dla mnie mogliby wywalić na obudowe więcej opcji tak jak w SB700. Zmiany robiłoby się błyskawicznie
    D300+MB-D10| N18-55 | 35/1.8 | 50/1.8 | SY85/1.4 | SB-900 | Flipside 400 | MF 055XPROB | 2x YN 560 | RF-602 | F&V |

Domyślnie

Jak wyżej: żeby się mniej przegrzewała, więcej przełączników na obudowie i od siebie dorzuciłbym jakiś wskaźnik poziomu baterii Ale i tak na miejscu nikona nie spieszyłbym się z premierą, bo 900tka jest stosunkowo nowa i rzeczywiście niewiele da się w niej ulepszyć, chyba, że wsadzą zoom 500mm
    D800, sigma 70-200 2.8, nikkor 50 1.4G, Tamron 17-50 2.8, sb900

Domyślnie

SB-1000 mogła by mieć wyższą LP np. zbliżoną mocą do wybuchu supernowej, a strob mógłby być kopią pulsarów.
    Wtedy sprzedałbym wszystkie 5 swoich sabin i kupił 5 SB-1000.
    A CLS właśnie - bez sensu są te przedbłyski mogli by zrobić komunikację telepatyczną.
    wpisz 🐒i foto ale nie taką małpę jak w zoo tylko taką jak w emajlu
    ŚREDNI FORMAT jest tylko średni MIKRO CZTERY TRZECIE jest mikro KROP to wycinek całości PEŁNA KLATKA jest najlepsza bo jest pełna

Domyślnie

Tomi, jak zawsze rozwalasz system!

Domyślnie

Nie rozwalam, ten wątek jest powalony, po co zmieniać coś co jest idealne.
    wpisz 🐒i foto ale nie taką małpę jak w zoo tylko taką jak w emajlu
    ŚREDNI FORMAT jest tylko średni MIKRO CZTERY TRZECIE jest mikro KROP to wycinek całości PEŁNA KLATKA jest najlepsza bo jest pełna

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów