Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta

Co do zdjęcia - oczywiscie obróbkowo klasa, ale ja bym to widział jednak szerzej.
    nie dalo sie szerzej

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Grzesiu, dość dobrze widać powtarzający się wzorek, myślę, że nie trzeba jakiejś wyjątkowej spostrzegawczości by to wyczaić. Nie przyłożyłeś się...

Eeee no nie duzo bylo towaru do skopiowania

Domyślnie

Kwadratowy kaderek bardzo fajny . Jak dla mnie ciut lewej strony by się przydało.
    Światło i kolory bardzo pierwszoklasowe są.
    Co do detali, to myślę, że warto usunąć obwódki po ostrzeniu nad górkami.
    A co do prawej, trawiastej strony to cóż, powiem tylko, że takie "zdechłe" trawska w kadrze niezbyt sympatyczne do klonowania są .

P.S. Cofam uwagę o lewej stronie po obejrzeniu widoku ogólnego .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    [...] Eeee no nie duzo bylo towaru do skopiowania
    To się pobiera z innej foty i wszyscy są zadowoleni...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mks33 Zobacz posta
    Dla mnie beznadziejne A tak serio, to konkret! Już wiem, że po, albo jeszcze przed studiami uciekam z PlL, bo nic obrego mnie tu nie czeka i zastanawiam się czy wybrać GB czy Irlandię bo tam, tematów do fot jest multum ;p
    Nie zapomnij zabrac ze soba sloneczka i chmur wszelakich, pogoda tak szybko sie zmienia ze nawet nie zdazysz podlubac w nosie i juz po magicznym momencie. Ja chcw do kraju tylko wyplaty mi nie chca tej placic...

Domyślnie

Obiecalem was nie meczyc....
    Grzegorz nie składaj obietnic, które będzie Ci ciężko dotrzymać
    Przecież bez łódek nie da się żyć i Ty dobrze o tym wiesz a szczególnie takich kadrów jak ten. Ja krainę "tysiąca jezior" mam na wyciągnięcie ręki ale nie wiem czy biegając przez kilka miesięcy od jeziora do jeziora znalazłbym takie gdzie łódka na brzegu miała by choć odrobinę oddechu po lewej i prawej. O drugim planie już nie wspomnę
    Takie miejscówki masz TY no i jeszcze kilku innych kolegów. Wal dalej z grubej rury bo robisz to bardzo dobrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Kwadratowy kaderek bardzo fajny . Jak dla mnie ciut lewej strony by się przydało.
    Światło i kolory bardzo pierwszoklasowe są.
    Co do detali, to myślę, że warto usunąć obwódki po ostrzeniu nad górkami.
    A co do prawej, trawiastej strony to cóż, powiem tylko, że takie "zdechłe" trawska w kadrze niezbyt sympatyczne do klonowania są .

P.S. Cofam uwagę o lewej stronie po obejrzeniu widoku ogólnego .

Uwagi wziete po uwage

Ale o tej lewej stronie to nie kumam

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    To się pobiera z innej foty i wszyscy są zadowoleni...

Pobrane, konkretniej z wersji szerszej.....najbardziej zblizone swiatlo bylo....

Domyślnie

Chyba ktoś cumę pod... wędził.
    2 prezentuje się lepiej, szkoda tylko że pożyczona trawa jest taka jasna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    Chyba ktoś cumę pod... wędził.
    2 prezentuje się lepiej, szkoda tylko że pożyczona trawa jest taka jasna.
    Pozyczony jest element zdjecia a nie klonowanie, ponizej jasniejszej trawy do kszaczora na szczycie gorki To jest kawalek zdjecia

Domyślnie

No i teraz lepiej wygląda ta pierzynka, troszkę może za jasna, ale kierunek właściwy.
    I tak dobrze, że trawę masz na podorędziu, są tacy co do innych krajów muszą jeździć po byle szczyptę.
    LED ZEPPELIN

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Bardzo dobre kadrowanie i kolorystyka też świetna... pięknie tam z tyłu świeciło.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów