Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Ardingly Reservoir

Zapraszam

Dziękuję

Domyślnie

niestety...
    a może warto by było sobie portki podrzeć o ten drut i przejść na drugą stronę płotu, i tam zrobić zdjęcie
    d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk

Domyślnie

Albo chociaż posuwakować w celu dodania komtrastu.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

A najlepiej przejść przez płotek zrobić zdjęcie i je dobrze obrobić
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Miast powyzszych podpowiedzi, mimo wszystko lepiej bylo/bedzie poczekac po prostu na swiatlo. W taki szaro-bury dzien, szaro-bura, zimowa natura, nigdy nie wyjdzie lepiej niz jak zwykly "pstryk". Do zdjec tego typu potrzebne jest swiatlo -- bez niego nic nie zrobisz (nawet cudowanie z obrobka niewiele w tej kwestii zmieni).
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Miast powyzszych podpowiedzi, mimo wszystko lepiej bylo/bedzie poczekac po prostu na swiatlo. W taki szaro-bury dzien, szaro-bura, zimowa natura, nigdy nie wyjdzie lepiej niz jak zwykly "pstryk". Do zdjec tego typu potrzebne jest swiatlo -- bez niego nic nie zrobisz (nawet cudowanie z obrobka niewiele w tej kwestii zmieni).
    Ot i wszytko w temacie .

Domyślnie

Ja widzialem slonce 3 razy w tym roku dwa razy nawet jechalem do pracy jak zaswiecilo, a raz przez okno mnie zaatakowalo... Po szybkiej reakcji na warunki panujace na dworze zabralem plecaczel i wiecie co , tak mi dupsko zmoczylo ze odechcialo mi sie zdjec. Uroki UK IRL no chyba ze pracujesz to wtedy jest pieknie...

Fota zenada, domniewam ze byles na spacerze i widziales cos czego nie udalo ci sie pokazac wyzej. Trenuj i ogladaj BBC wheather pozdr.

Domyślnie

No niestety bez światła jest bardzo trudno coś dobrego ustrzelić. Sam się wczoraj o tym przekonałem. Nie ma światła - szkoda czasu.

Domyślnie

Nie było dobrych warunków co zresztą widać.Nie chciałem męczyć tego zdjęcia obróbką,szczególnie,że jeszcze nie wiem za bardzo jak to robić.
    Fota idzie do kosza i to chyba wszystko w tym temacie.

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Dzięki Stig za twój konstruktywny komentarz.
    Tego mi trzeba(Szczególnie,że jestem początkujący).Wielkie dzięki.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów