Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Różności ceglane

Nie wiem czy w odpowiedni do końca dział trafiłem z fotką,ale wklejam tu.

Jak się,to wam widzi?

1

Domyślnie

Jak dla mnie zbyt sztucznie... :/

Domyślnie

kurcze nie wiem jak wygląda bez obróbki ale pewnie lepiej...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Jak dla mnie zbyt sztucznie... :/
    Jakaś,to zawsze konstruktywna krytyka jest i ciężko się z tym nie zgodzić w 100%,że zbyt sztucznie,bo to HDR.

kurcze nie wiem jak wygląda bez obróbki ale pewnie lepiej...
    Zapewniam,że dużo gorzej,dlatego też z mojej strony zaprezentowana IMHO lepsza wersja.
    Ale oczywiście ma prawo się nie podobać

Domyślnie

Gdyby patrzeć na to zdjęcie bez uwzględnienia obróbki, to kadr się broni oprócz krzywizn na budynku, dziwnie ciętego dołu i ludzika stojącego na ścieżce. Jeśli jednak wziąć pod uwagę wspomnianą obróbkę, to mamy do czynienia z totalną kaszaną.

Pokaż czyste zdjęcie bez krzywizn to pogadamy. Na HDR przyjdzie jeszcze czas.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Jeśli jednak wziąć pod uwagę wspomnianą obróbkę, to mamy do czynienia z totalną kaszaną.
    Jeśli jednak wziąć pod uwagę Twoją ilość postów,to stwierdzam,że stać Cię tylko na tak krótki komentarz,bo rozpisanie się szerzej tematycznie i technicznie zabiera więcej czasu.

Wstawiając zdjęcie chciałbym poznać błędy opisane detalicznie,a nie czytając ''kaszana'' i dumać,co się pod tym kryje,bo kaszana tak na prawdę nie jest zła,wystarczy znać tylko dobrą ubojnię.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luki29 Zobacz posta
    Jeśli jednak wziąć pod uwagę Twoją ilość postów,to stwierdzam,że stać Cię tylko na tak krótki komentarz,bo rozpisanie się szerzej tematycznie i technicznie zabiera więcej czasu.

Wstawiając zdjęcie chciałbym poznać błędy opisane detalicznie,a nie czytając ''kaszana'' i dumać,co się pod tym kryje,bo kaszana tak na prawdę nie jest zła,wystarczy znać tylko dobrą ubojnię.
    jeżeli będziesz odnosić się w taki sposób do kolegów forumowiczów to naprawdę nie licz na nic więcej. Nie ma tak, że się należy i już.
    Obróbka tego zdjęcia jest skopana i już, nienaturalny HDR + przeostrzenie. Więcej napisać się nie da.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luki29 Zobacz posta

HDR to coś takiego, czym bardzo trudno uzyskać ładny efekt, a bardzo łatwo zabić zdjęcie. Ty zrobiłeś to drugie.

Nie znam Cię i nie mam zamiaru Cię obrazić itd. Pokazujesz swoje zdjęcie, ja wyrażam swoje odczucia. I nie poprzez pryzmat nie wiadomo jakiego fachowca, tylko zwykłego widza.

Osobiście chciałby w tym przypadku zobaczyć czyste i prawdziwe zdjęcie, bo temat który chciałeś pokazać jest wart uwagi.

Nie obrażaj się na takie opinie jak moja. To tylko wzmacnia. Kiedyś każdy to przerabiał. I albo się obraził i poddał, albo stał się lepszym obserwatorem świata.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

A wrzuc gdzies NEFy to ja sie pobawie
    Reed
    Stopka w remoncie
    Flickr

Domyślnie

jeżeli będziesz odnosić się w taki sposób do kolegów forumowiczów to naprawdę nie licz na nic więcej
    Nie odniosłem się nie grzecznie,tylko nabrałem trochę flustracji,ale to każdemu się zdarza.
    Nie obrażaj się na takie opinie jak moja
    No bez przesady,ja tylko chciałem wydusić szersze spektrum uwag.

Osobiście chciałby w tym przypadku zobaczyć czyste i prawdziwe zdjęcie, bo temat który chciałeś pokazać jest wart uwagi.
    I,to motywuje do dalszej pracy.
    A wrzuc gdzies NEFy to ja sie pobawie
    To było jeszcze z JPG,ale wkleję,tu linka z materiałem bez obróbki HDR

http://img809.imageshack.us/img809/1459/dsc0603f.jpg

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów