Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie trochę wakacyjnie

... bo zimucha straszna za oknem, wiec tak na osłodę:

...***...
    D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...

Domyślnie

osłodziło, nic poza tym

Domyślnie

kolory podrasowales czy takie cukierkowe byly w rzeczywistosci ? Bialy zagiel na horyzoncie dodaju uroku. Moim zdaniem zrezygnuj z ramki. pzdr

Domyślnie

MZ przesadziłeś z obróbką. Kolorystyka zdjęcia, mogła być jego mocną stroną. Żaglówka ładnie dodaje smaczku.

Domyślnie

Fajnie zdjecie wyglada kadrowo .
    Ale juz jak sie popatrzy na kolor to mija zadowolenie .

Smile

Cytat Zamieszczone przez marschal Zobacz posta
    kolory podrasowales czy takie cukierkowe byly w rzeczywistosci ? Bialy zagiel na horyzoncie dodaju uroku. Moim zdaniem zrezygnuj z ramki. pzdr
    Pierwszy raz w życiu byłem w takim egzotycznym miejscu jak Wyspy Kanaryjskie.
    Nie miałem możliwości, chodzenia i szukania kadrów i kompozycji a nawet się na to nie nastawiałem (rodzina i przyjaciele, brak czasu etc,- rozumiecie?), chciałem się wybyczyć, aby na dłużej starczyło, więc co najwyżej pstrykałem leżąc na plaży.
    Pokazauję to i inne zdjęcia na forum, jako pocztóweczki-pamiąteczki a nie jako zdjęcia mające jakieś inne cechy,
    chyba, że Ktoś z Was dostrzeże inne wartości to, będę bardzo wdzięczny za wskazówki.
    Zdjęcia nie są podrasowane, TAM TAK JEST! - niesamowite światło, woda kryształowa, lazur, granat nieba, saharyjski piach, powulkaniczne głazy itd.- wyciąga się aparat i pstryka, efekt pocztówkowy gwarantowany, nawet małpką!
    Życzę każdemu z Was spędzenia wakacji w tym i podobnych miejscach!
    D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lomax Zobacz posta
    Pierwszy raz w życiu byłem w takim egzotycznym miejscu jak Wyspy Kanaryjskie.
    Nie miałem możliwości, chodzenia i szukania kadrów i kompozycji a nawet się na to nie nastawiałem (rodzina i przyjaciele, brak czasu etc,- rozumiecie?), chciałem się wybyczyć, aby na dłużej starczyło, więc co najwyżej pstrykałem leżąc na plaży.
    Pokazauję to i inne zdjęcia na forum, jako pocztóweczki-pamiąteczki a nie jako zdjęcia mające jakieś inne cechy,
    chyba, że Ktoś z Was dostrzeże inne wartości to, będę bardzo wdzięczny za wskazówki.
    Zdjęcia nie są podrasowane, TAM TAK JEST! - niesamowite światło, woda kryształowa, lazur, granat nieba, saharyjski piach, powulkaniczne głazy itd.- wyciąga się aparat i pstryka, efekt pocztówkowy gwarantowany, nawet małpką!
    Życzę każdemu z Was spędzenia wakacji w tym i podobnych miejscach!
    Też sobie życzymy. To nie aparat robi zdjęcia ,lecz fotograf Ty pstryknąłeś i tyle. Bez włożenia "serca" i wykorzystania miejsca

Domyślnie

zdjecie super. Ale dlaczego od razu pocztówka = złe zdjęcie? Oczywiście są lepsze zdjęcia od prezentowanych na widokówkach. ALe róznica jest taka ze osoba robiąca widokówki zarabia - a ta co robi lepsze zdjęcia nie koniecznie
    Co do zdjęcia kadr super, kolor też niczego sobie - po prostu trzeba się przyzwyczaić - u nas takich nie ma
    N i pare gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Też sobie życzymy. To nie aparat robi zdjęcia ,lecz fotograf Ty pstryknąłeś i tyle. Bez włożenia "serca" i wykorzystania miejsca
    No troszkę się nie zgodzę. To była jedyna żaglóweczka, która przepłyneła w ciągu całego dnia w tym kadrze.
    Na nią właśnie wyczekałem i dopiero pstryknąłem, zatem trochę serca jednak włożyłem. Bez niej byłoby totalnie nudno a obrazek chyba nie pojawiłby się na forum.

Domyślnie

Oczywiście to Twoja wizja i szacunek za to

Uprawnienia umieszczania postów