Szukaj
Jak dla mnie to 1,2,3 są ok. Reszta ma kłopoty z balansem , trochę z kadrowaniem.
Ale ogólnie jak na takie "bojowe" warunki jest dobrze. Zajrzałem tutaj z ciekawości
bo ostatnio byłem na takowej zabawie i potem oglądałem fotki "zawodowego" foto.
Dramat.
pozdr.
ps. w 1,2,3 jak operowałeś lampą?
1, lampa tylko w sufit lekko w tył,
2, tak samo, ale lekko w przód,
a na 3 to takie białe płachty wisiały pod sufitem i od nich przyjemne światło było.
No warunki dość bojowe. Dzięki za opinie![]()
FX / DX / N18-70 / S24-70 / N35 / N50 / S70-200 / YN-460II
blog
fajna salke tam miales. Jest od czego odbic. Chcialbym kiedys zrobic zdjecia na takich studniowce. U mnie na wiosce to tylko duze sale gimnastyczne z porozwieszanymi szarfami w dziesiatkach kolorow. 7,9,10 jak dla mnie lipa. Reszta mi sie podoba.
ogólnie przyjemny secik, a gdzie pionowe zdjecia?
Jak ktoś wcześniej wspomniał oglądał zawodowca i była masakra. A tu proszę przyjemne zdjęcia. Najlepsza 1
N i pare gratów
Mi też się podoba , ładnie oświetlone , nie wiem czy mozna się czepić kadrowania na takiej imprezie ? Zawsze kogoś się nie tak złapie zawsze mozna by lepiej a scena tak dynamiczna że.....
D90 , N18-105 , V58 1.4 , N50/1.8 AF, SB700 , miłość do przyrody.
nie jeden slubniak na tym forum mógłby się czegoś nauczyć na przykładzie twoich zdjęć na sali-głównie błyskanie i wyciąganie drugiego planu.Brakuje mi poloneza ?
Przyjemne zdjęcia. Jest na czym oko zatrzymać. Podoba mi się światło na tych zdjęciach. Kadry bardzo ciekawe, brakuje tylko faktycznie jakichś pionowych ujęć. Moi faworyci to 1, 4 i 8, najbardziej intrygująca jest oczywiście jedyneczka ^^
Dzięki chłopaki za opinie![]()
Co do pionów, to kilka się znajdzie, ale głównie z wolnych tańców bądź zdjęć par. Co do poloneza to jest fotka nr 2. Trochę inaczej niż zawsze pokazać chciałem![]()
FX / DX / N18-70 / S24-70 / N35 / N50 / S70-200 / YN-460II
blog
fajny zestawik. Mnie się podobają. Moze masz więcej?![]()
Skontaktuj się z nami