jest glowny bohater, jest kontekst, i otoczenie....faktycznie chmury az sie prosza o "udramatyzowanie"....rzuc garscia detali technicznych jak to zdjecie zostalo zrobione...
Szukaj
jest glowny bohater, jest kontekst, i otoczenie....faktycznie chmury az sie prosza o "udramatyzowanie"....rzuc garscia detali technicznych jak to zdjecie zostalo zrobione...
Z samym mostem były by nudy na pudy. Bardzo fajne zdjęcie![]()
Völkchlor
swietna robota
zamiast banalnego zdjecia mostu na dlugim czasie mamy dwa plany, znakomita gre swiatel
wiem ze to architektura ale az prosi sie o to zeby ktos przechodizl przez ten pomost, chociazby znikajaca z kadru noga czy reka z teczka
Road to Manila
Wracam jeszcze na chwilę do tego zdjęcia i jednak zostaje przy swoim - czyli może banalnym kadrze bez barierki i desek pomostu. Te dwa elementy wprowadzają dla mojego odbioru zbyt dużo odciągających wzrok elementów.
PS miałam zapytać na początku - co to za most? Gdzie?
Gdy otworzyłem to zdjęcie za pierwszym razem, załadowała mi się tylko połowa i stwierdziłem że jeśli nie będzie czegoś ciekawego na dole to jest kiepsko.
Przeładowałem i uważam że na pewno nie jest kiepsko, a nawet jest bardzo ciekawie.
Ideałem byłoby gdyby zrobić je z wyższej pozycji, tak by objąć most z niezakłóconym odbiciem, oraz pomost. Ale do tego to pewnie potrzebna jest drabina.
Ostatnio edytowane przez tbogdanowicz ; 24-02-2011 o 22:14 Powód: zjadłem słowo - szybciej myślę niż piszę :-)
jest pięknie, super zdjęcie ^^
w ramach eksperymentu![]()
Tu się zgodzę z autorem, że pomost musi byćPróbuje sobie wyobrazić to zdjęcie z samą barierką, ale jakoś mi nie leży, barierka wtedy wydaje się być trochę oderwana od rzeczywistości.
A obecny kadr jakby umiejscawia też fotografującego, daje sugestię nadmorskiej promenady (która się tam faktycznie znajduje).
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Skontaktuj się z nami