Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Z szuflady.

Domyślnie

Zaraz spróbuję Zobaczę, co z tego wyjdzie

Domyślnie

Jak na moje oko są za ostre, obie są ok z tym ze dwójka trochę za jasna, ale i tak głosuję na 2
    Pozdrawiam, Michał!
    BLOG

Domyślnie

Teraz jak dla mnie za blade :P Wywołałeś z raw-a ? Podciągnij kolory
    *Edit*
    Jedynkę zostaw taką jaka jest, bo wg mnie wersja pierwsza jest lepsza, a dwójkę tylko delikatnie przyciemnij i delikatnie "odostrz"
    Ostatnio edytowane przez mks33 ; 24-02-2011 o 12:52
    Pozdrawiam, Michał!
    BLOG

Domyślnie

Może, to głupie pytanie, ale jak lekko "odosztrzyć" zdjęcia ? Jakim narzędziem. Raczkuję w CS.

Domyślnie

Tak samo jak to zrobiłeś, domyślam się że z surowego stanu je doprowadzałeś do stanu na na drugiej wersji zdjęć. 1 doprowadź do takiego samego stanu jak wersja pierwsza, a 2 do takiego jak wersja pierwsza z tym że niech będzie ciut ciemniejsze i zamiast "wyostrz" daj "inteligentne wyostrzanie" i wyostrzaj do upragnionego efektu czyli odrobinę mniej ostrego niż zdjecie w wersji pierwszej O kurde, ale namieszałem ;p
    Pozdrawiam, Michał!
    BLOG

Domyślnie

Hmmm... może tak

1.

Domyślnie

Teraz to to foto musze oglądać z latarką, ale czekaj mam mało czasu, ale postaram Ci się pokazać o co mi chodzi Teraz czasu nie mam wrzucić swoich koncepcji, ale pod wieczór wrzucę
    Pozdrawiam, Michał!
    BLOG

Domyślnie

Chcesz RAW -a ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez damian.dab85 Zobacz posta
    Chcesz RAW -a ?
    Ja bym tez chcial, jesli mozna. Do 15-tej jestem w domu, to moze zdaze, albo jutro zarzuce moje wypociny.

[email protected]
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów