Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: ...na polu...

Domyślnie ...na polu...

Witajcie
    Nie sądziłem, że zamieszczę tu jakieś zdjęcia Długo się wahałem, czy ten kadr zamieścić tu, jednak, znaczna część osób, która widziała owy kadr, mówi, że jest "fajny", "ok", "super z klimatem". Dlatego też jestem ciekaw Waszych opinii

Pz
    ps. A takie małe pytanie - Jak sądzicie, na jakiej przysłonie było robione zdjęcie (300mm, ok. 15m od obiektu aparat sie znajdował)

Domyślnie

Ja nie uważam, ze jest to fajny kadr z super klimatem, chociaż rozumiem powody, dla których części osób może sie to zdjęcie podobać.

Poza tym, ze dobra pora i ładne światło (chociaż trochę niebieskiego można zdjąć), nie ma tu ani jakiegoś ciekawego momentu, ani tzw emocji, ani jakiejś wysublimowanej kompozycji.

Ot babuleńka strzelona na polu kartofli, z wyeksponowanym starym pojemnikiem po farbie.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

No, dzięki za komentarz. Faktycznie - te pudło strasznie boli

Domyślnie

A może spróbować w BW? Wtedy może to białe pudło nie będzie się tak rzucało w oczy.

Domyślnie

Próbowałem, jednak nadal widoczne jest te wiadro, a zacne kolory tła znikają i wówczas moim zdaniem zdjęcie w ogóle traci jakiś smaczek.

Uprawnienia umieszczania postów