tak wlasnie to ten soft
probowalem go kila tygodni temu - wrocilem jednak do normalnego moda 1.04 - zaliczylem kilka zwiech podczas czytania i pomagal tylko twardy reset
co do dotyku :
tak - bo kursorami musisz ustawic sie na slowie - wyswietlacze w czytnika zwykle odswiezaja cala strone (robi sie negatyw jakby (tzn nastepuje zaczernienie wszystkiego i od nowa strone sie wyswietla
co prawda sa rozne sztuczki - czyli zamiast negowac caly ekran podaje sie ten sam obraz + roznice - dlatego ekran nie miga wtedy
caly czas jednak trzeba odswiezyc ekran - dziala to jak nokia na symbianie - troche nie wyobrazam sobie jakbys mial przecykac cala strone tekstu :/
najczesciej slowniki w bezdotykowych sa uruchamianie jako aplikacja i slownik wtedy pyta sie o fraze - po zatwierdzeniu podaje wynik
ponoc modele z wifi/3g sa w stanie z wikipedii siorbac pojecia
wydaje mi sie ze to jednak klawiatura jest konieczna
ja uzywam tylko do beletrystyki - na programistyczne jest za maly 5" ekran - raczej 9"-10" musialby byc
no i dla mnie 5" to zaleta - miesci sie w kieszeni - a po obroceniu o 90st jest ok - choc trzeba czesciej strone przewijac
za to samo czytanie miodzio - bateria starcza na jakies 2-5tys stron (w trybie Medium to jakies 500-2000str normalnej ksiazki - przy duzym powiekszeniu zmieniasz strone szybciej niz urzadzenie zdazy wlaczyc oszczedzanie energii
a tak BTW - do komiksow to jednak Ipad - aplikacja do komiksow Marvella jest po prostu rewelacyjna
choc wkrotce wchodza e-inki z kolorowymi ekranami zdolne do animacji do 15FPS
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami