Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Nissin Di622 pisk

Witam

Mam pewien problem z lampą Nissin Di622. Mianowicie, gdy jest ona włączona wydaje co około sekundę dziwny krótki pisk, obojętnie w jakim trybie jest oraz na jaką moc nastawiona. Co to może być? Lampa była 2 dni temu wzięta ze sklepu. Załączam film, na którym słychać pisk.

http://www.youtube.com/watch?v=jTocY5BGKmM
    D7000 | MB-D11 | N35 1.8g | N50 1.8g | Helios 44-M4 | SB-700 | Amazon Basics BackPack | Bc-700 | Eneloop | Manfrotto Compact

Domyślnie

myszy w lampi?
    głodna?
    widzi że fatalne kadry klepiesz?
    kupiłeś najtańsze aku więc protestuje?

wybierz sobie

nie ma za co

Domyślnie

Nastaw łapkę na myszy przy lampie - powinno pomóc. A na poważnie? - Tak ma być. Mam to samo. Zacznij robić zdjęcia - przejdzie ci.
    N

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    myszy w lampi?
    głodna?
    widzi że fatalne kadry klepiesz?
    kupiłeś najtańsze aku więc protestuje?

wybierz sobie

nie ma za co
    Jak zwykle znajdzie się człowiek, który zamiast pomóc, ośmieszy.

Cytat Zamieszczone przez raddeli Zobacz posta
    Nastaw łapkę na myszy przy lampie - powinno pomóc. A na poważnie? - Tak ma być. Mam to samo. Zacznij robić zdjęcia - przejdzie ci.
    Tak podejrzewałem, że tak ma być, ale chciałem się upewnić. Swoją drogą to trochę denerwujące, przykładowo robiąc zdjęcia w pokoju, gdzie jest cicho, a lampa ciągle piszczy Raddeli dzięki za pomoc.
    D7000 | MB-D11 | N35 1.8g | N50 1.8g | Helios 44-M4 | SB-700 | Amazon Basics BackPack | Bc-700 | Eneloop | Manfrotto Compact

Domyślnie

Jeśli się wyjaśniło, to może zamknę, bo zaraz forumowi prześmiewcy się pojawią.
    Jacek

Uprawnienia umieszczania postów