Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Wydmowo

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Węgrów/Warszawa

Domyślnie Wydmowo

1. Łeba 2009

Pozdrawiam

Domyślnie

Było by lepiej bez tych wystających badylków,takie sterylne
    pozdrawiam,

Domyślnie

Z badylami czy bez... mysle, ze to nieudana odslona.
    Moze warto bylo poszukac jakiejs ciekawej faktury piasku...
    Do tego taka ilosc nieba jest mz zbedna - nic tam ciekawego sie nie dzieje...

Dzialamy dalej
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Ja takze niestety na nie. Mocnych punktow brak, poszczegolnych planow w zasadzie tez. Sa tylko dwie rowno podzielone polowki fotografi: lekko urozmaicone tym obloczkiem niebo i wydmy. Sam widok tez niestety tak niezbyt sie broni...
    Ale jak napisal moj przedmowca, dzialamy dalej.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Nie jestem fachowcem, ale rzeczywiście jakoś tak pusto. Jak w polskiej komedii "nic się nie dzieje".
    Chińczyk sprzedał dusze diabłu - po tygodniu się zepsuła.

Domyślnie

Hm, po lekturze powyzszych komentarzy widze, iz autorzy uwazają, ze pustka w szczególniosci jest pasee...
    Czyli np takie zdjecie Philiipa Colli (za jego fotki nie wiedziec czemu ludziska płacą całkiem spore pieniądze)
    http://www.oceanlight.com/stock-phot...275-985933.jpg - nie przebiło by sie chyba do pierwszej setki the best of forum...

Przy czym, dla jasnosci - prezentowane tu zdjecie kolegi nie jest w tej lidze co fotografie Colli, faktycznie brakuje pieczołowicie oddanych detali, brakuje wykonczenia kolorystycznego, brakuje podkreslenia kontrapunktów - chmur i badylków...

Ale te zdjecie ma jeden ogromny walor, jakim jest bardzo prosta, ale i przekonywująca kompozycja, wpisana w dobrze dobrany format.
    Niezle to swiadczy mz o spojrzeniu autora na rzeczywistość. To jest juz dosc wiekowe zdjecie.
    Czekam na nowe prace.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Węgrów/Warszawa

Domyślnie

Co do mocnych punktów. Uważam, że są nimi kępki traw po lewej, a na dodatek do tego punktu oczy prowadzone są przez właśnie te badyle.
    lechupe, może byś podpowiedział mi coś na temat kolorystyki. Chcesz to wrzucę gdzieś NEF'a. Na nowsze prace na razie brakuje mi niestety czasu.

Dzięki za odwiedziny i komentarze.

Domyślnie

zgodzę się z lechupe.
    Zdjęcie się broni. Jest pustka. Są badyle. widziałbym zdjęcie o poranku, wtedy byłoby przyjemniejsze w odbiorze.
    SPN to wdzięczny temat do fotografowania. Chętnie zobaczyłbym inne prace.
    aha, napis jest beeee

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McPiv Zobacz posta
    Co do mocnych punktów. Uważam, że są nimi kępki traw po lewej, a na dodatek do tego punktu oczy prowadzone są przez właśnie te badyle.
    lechupe, może byś podpowiedział mi coś na temat kolorystyki. Chcesz to wrzucę gdzieś NEF'a. Na nowsze prace na razie brakuje mi niestety czasu.

Dzięki za odwiedziny i komentarze.
    podppowiedzi co do kolorystyki są z reguły subiektywne. To raczej trzeba czuc samemu. Ale daj tego NEFa, cos moze podłubiemy
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów