Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Gdy strumyk płynie z wolna :)

Wisła 2011

1.

2.

3.

4.

Czy coś się z tego nada chociaż do albumu ?
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

1 . nie podoba mi się kadr
    2. i 3. za ciemne

Domyślnie

Poza tym że troszkę za ciemno to moim skromnym zdaniem kadrowo broni się tylko 1 i 3
    pozdrawiam

Domyślnie

Przedstawione kadry nie przedstawiaja tego miejsca w dobrym swietle... I mowie tu doslownie jak i w przenosni
    Na 2 i 3 nieopanowana ekspozycja. 1, 2 i 3 mz kompletnie nieudane pod wzgledem kadrowania - 3ka jest do przyjecia, ale na pierwszym planie panuje niezly balagan, co w moim odczuciu niezbyt pomoga w odbiorze.
    Kolorystycznie jest niezle (mam na mysli glownie 1), zastanawia mnie skad pojawil sie fiolet (?) na 2...

Mysle, ze... probujemy dalej
    Ostatnio edytowane przez Hoobie ; 22-02-2011 o 11:30
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Oczywiście, że będę próbował dalej. Po to umieściłem żeby usłyszeć co poprawić. Bardzo dziękuję za rzetelne uwagi. Co do fioletu to chyba niestety znana przypadłość Tokiny do aberracji przy silnym świetle przednim. A co do 2-ki i ciemności, to szczerze mówiąc tak miało być w zamyśle, ale rozumiem, że zupełny brak szczegółów brzegu nie wyszedł na dobrze zdjęciu ?
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Uprawnienia umieszczania postów