Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Katarzyna

Domyślnie Katarzyna

Bardzo 'profesjonalna' sesja z jedną lampą na fotoceli i kawałkiem brystolu. Naturalnie, minimalny makeup i obróbka. Było dużo śmiechu (głównie z blend i sposobu ich montażu ), choć na zdjęciach tego nie widać. Krytyka i wskazówki bardzo mile widziane.
    1.

2.

3.

Bonus BW

Domyślnie

pokazane ramiączko od stanika i ma być szał? niestety kiepsko wyszło

Domyślnie

a 3 mimicznie.. jest straszna wrecz i odpychajaca
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Sweterek tak skonstuowany że odsłania jedno ramię, ale w sumie racja - tego być nie powinno. Możecie powiedzieć coś o świetle? Mi się bardzo podoba na pierwszym oświetlenie twarzy, nie wiem czy dobrze myślę.

Domyślnie

na pierwszym nie podoba mi sie cien na ramieniu

jesli mam byc szczery to swiatelko nieteges. choc patrzac na to czym dysponowales to mozna uznac ze jest ok
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

za blisko i takie cykanie bez umiaru,swiatlo tez slabe

Domyślnie

Kadry dają radę. Brakuje pazura. Bonus schowaj i wyrzuć natychmiast żeby modelka nie zobaczyła
    20/1.8 | 105/2.8 | ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez volt77 Zobacz posta
    Kadry dają radę. Brakuje pazura. Bonus schowaj i wyrzuć natychmiast żeby modelka nie zobaczyła
    Nie bonus zostaw ale trzy wyrzuć natychmiast żeby modelka nie zobaczyła
    Pozdrowionka
    | ... |

Uprawnienia umieszczania postów