Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie light house trzeci raz

to juz chyba ostatni kadr jakim was zarzuce z tego light housa, zeby nie bylo za duzo
    pozdrawiam i zapraszam

Domyślnie

Jak na mój gust, to dół za jasny jest, szczególnie woda.... to mi nie pasuje.

Domyślnie

Tak,dół ,deko,za jasny...Lekko przestawiłbym kadr...latarnia w lewo... i w pionie..Czemu 50/50..?
    Ostatnio edytowane przez borregaard ; 19-02-2011 o 03:35
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No nie do konca jest 50/50 ale blisko
    strzelalem stojac ze statywem na jedynym kamieniu w okolicy na ktorym dalo sie stac, inaczej musialbym sie zanuzyc po pas w wodzie ryzykujac zalanie sprzetu bo fale byly dosc agresywne, wiec poniekad kadr wymuszony przez nature a b chcialem miec na zdjeciu ten kamien w pd.
    co do jasnosci dolu to macie racje, choc jest naprawde delikatnie za jasny
    dziekuje za odwiedziny i zapraszam innych, przyjme kazda krytyke, bo mam duzy dystans do siebie
    pozdrawiam

maniak666
    Gość

Domyślnie

Wodery Mirku, wodery polecam Co do zdjecia-pelna zgoda z przedpiscami.

Oszczędny w słowach Awatar JLz1
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

dla mnie doskonałe. odjąłbym nieco kolorku dla klimatu.

Domyślnie

lighthouse, albo house of light i na bogów, nie odmieniaj angielskich wyrazów, bo szkliwo z zębów całkiem zetrę. Zdjęcie ładne.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

tutaj w zasadzie nie bardzo jest co krytykować, zdjecie bardzo udane z dobrą kompozycją i kolorystyką.

uwagi o jasniejszych/ciemniejszych partiach są raczej subiektywne niz obiektywne, bo zdjecie jest dobrze naswietlone.
    Podobnież czy latarnia ma byc 2 cm w lewo, czy 3,4 cm w prawo, czy w pionie czy w skosie.
    Ja np w ogóle zamiast tej latarni wolałbym Angelinę Jolie...w poziomie.

Pewnie mozna by sie podobnie spierac np czy nie warto by bardziej zróznicowac koloru nieba i wody, ale jest to raczej dyskusja czy lepsza pomidorowa czy flaki.

Ogólnie zdjecie jako całość jest mz konsekwentnie zamkniętym obrazem, bez potrzeby specyficznej ingerencji.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

jest delikatnie i kadrowo bardzo dobrze , przyjemnie!

Domyślnie

dziekuje wszystkim za komentarze, bardzo mi przykro z powodu szkliwa kolegi fushiro - popelnilem gafe nieswiadomie, obiecuje wiecej nie popelnic, przynajmniej w wyrazie lighthouse :P
    przeanalizowawszy jeszcze raz kadr i kolorystyke doszedlem do czegos takiego:
    p.s. nie chcialem zakladac nowego watka z przekadrowanym zdjeciem, jezeli znow walnolem gafe przpraszam

pozdrowiwszy, podziekowal

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów