Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Zakopiański poranek

Witam

Wrzucam parę fotek z wypadu do naszej stolicy zimowej Zachecam do komentarzy

1.

2.

3.

4.

5.

6. bonusik

Pozdrawiam!

Oszczędny w słowach Awatar JLz1
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

bonusik interesujący. Exify?

Domyślnie

Śnieg w pierwszym przypomina mi dzieciństwo. Fajne.

Domyślnie

wycinam exify bo niekiedy ludzie komentuja zdjecia przez pryzmat sprzetu ktorym byly zrobione i bez exifu ciut lżejszy plik wyjsciowy dla ciekawskich:
    1. f8, 1/320, iso200, 18mm
    2. f8, 1/160, iso200, 48mm
    3. f14, 1/60, iso200, 18mm
    4. f14, 1/40, iso200, 34mm
    5. j.w. 24mm
    6. f5, 30s, iso400, 19mm (37 klatek) + pełnia ksieżyca

sprzet: debeściarski d40+18-55G+statywik...

jedynka miala byc panoramą... mam prawą stronę ale cos nie chce mi skleic tak jak bym chcial, wiec zostało tak jak widać... pozostałe to w sumie wyszly tak jak chciałem... na 6 brakowalo mi wezyka... walczylem z samowyzw. 2s. i efekt taki ze po poskladaniu do kupy ruch gwiazd byl przerywany ;p pomijam juz fakt ze leciwy statyw mi drgał musialem ratowac sie dosc czasochlonnym kadrowaniem kazdego ujecia... troche poprawek i wyszlo prawie tak jak chcialem bylem przekonany ze ruch gwiazd bedzie ciągły... a sie okazalo ze widać dwu sekundowe przerwy... szok!... wogole zawsze chcialem takie zdjecie zrobic a ta noc byla rewelacyjna przymrozilo chyba -20 st. i palce mi zamarzły u rąk

ps. chyba zmienie puche

pozdro!

Domyślnie

Bardzo przyjemne kadry, bonusik super.
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Ech bonusik ciekawy , 4 i 5 mi sie podobaja , reszte mozna by dopicowac i poprawic delikatnie, to byl piekny poranek jak widac

Uprawnienia umieszczania postów