Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: "A po nocy...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Obyś się tylko z takimi porażkami spotykał ...Szkoda,że nie rażą inne błędy spotykane ..co godzinę ...minimum....
    Mnie na ten przykład "rażą"...może zbyt ostre słowo...ale powiedzmy że zwracam na nie uwagę-jeżeli uważam żę są poniżej poziomu moich widzimi sie to nawet wyraże od czasu do czasu pogląd publicznie.Zaznaczam jednakże iż sam przez całą podstawówkę byłem uczniem trójkowym z minusem jeżeli chodzi o ortografię
    A wogóle to nie jest błąd tylko jakiś dziwoląg rodem z reality shoł-Po co powielać takie badziewie P.Andrzeju?

ps przypominam nieuważnym iż mowa o " s ł o w i e " "kaman" często występującym z przedrostem "o co".
    Ostatnio edytowane przez pszetak ; 19-02-2011 o 01:39 Powód: ps

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Mnie na ten przykład "rażą"...może zbyt ostre słowo...ale powiedzmy że zwracam na nie uwagę-jeżeli uważam żę są poniżej poziomu moich widzimi sie to nawet wyraże od czasu do czasu pogląd publicznie.Zaznaczam jednakże iż sam przez całą podstawówkę byłem uczniem trójkowym z minusem jeżeli chodzi o ortografię
    A wogóle to nie jest błąd tylko jakiś dziwoląg rodem z reality shoł-Po co powielać takie badziewie P.Andrzeju?
    Nie rozumiem o co kaman ..?..Oceniamy zdjęcie czy wypowiedzi ...?..
    Nic na to nie poradzę ,że mam zdanie...znacznie odmienne,mimo fantastycznej formy fizykopsychicznej..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ależ Panowie, zdjęcie się podoba lub nie, resztę proszę na priwa.
    Dziękuję .

Domyślnie

Nie rozumiem o co kaman ..?..Oceniamy zdjęcie czy wypowiedzi ...?..
    Nic na to nie poradzę ,że mam zdanie...znacznie odmienne,mimo fantastycznej formy fizykopsychicznej..

No dobra,wrócmy do oceny zdjęcia.Choc generalnie ja lubię oceniać wszystko.No więc jak już wspominałem zdjęcie podoba mi się bardzo.

ps.Regulaminowo przepraszam auatora wątku za WM(wycieczki myślowe)

maniak666
    Gość

Domyślnie

...inne błędy spotykane ..co godzinę ...minimum....
    "Bo polska język trudna jest"

A fota przednia.

Domyślnie

No dobra,poza śniegiem...wszystko mi się podoba ..Przepuściłem wsio przez taki,.. taki wirtualny ..."pszetak" i prawie mi to ...to tak dla "Pszetaka" ...pasi.. ))
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No dobra,poza śniegiem...wszystko mi się podoba ..Przepuściłem wsio przez taki,.. taki wirtualny ..."pszetak" i prawie mi to ...to tak dla "Pszetaka" ...pasi.. ))
    Oj chyba coś pite jest...ale pasi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Oj chyba coś pite jest...ale pasi
    Oj...nie pite,bo jest antybiotyk i 39,3.....ale to ,dopiero, otwiera oczy....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Całkiem przyjemne foto.

Domyślnie

...no niestety.. Ale przecież o to "kaman" .....to nie forum klonów...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów