Szukaj
Tam,na górze,jest właśnie OK...Niestety reszta ..jak w grobowcu rodzinnym..![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
kolejne bdb![]()
Absolutnie sie nie zgadzam z borregarrdem. To zdjecie ma znakomity klimat wlasnie dzieki tym kontrastom
-------------------------
Nikon D80; D300; Fuji S3PRO + S8 mm; N 12-24; N 18-200 VR; T 24-70; N70-300 VR; N 24/2.8 N 35/2.0; N 50/1.8; N 85/1.8; N 300/4.5
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Klimat jest, kadr BDB![]()
"kaman"?Już drugi raz to widzę w tym tygodniu w krajobrazie-łeee.Brzydzę sie tym zaplutym karłem językowej porażki.
PABLOOK było biec w drugą stronę a pózniej to zoomikiem lekkim potraktować.A potem w kwadrat!
Tak jak ty pokazałeś też jest bajer,ja tu nie widzę przegięć żadnych jest świetnie.Jeżeli mogę sugerować coś to może zmiejszenie kontrastu/ostrości na drugim,głębokim(szczególnie w centrum) planie,ale wiesz chodzi mi o minimalne jednostki suwakowe.
Gratuluję wypadu.
Smaczne i niesamowite
Obyś się tylko z takimi porażkami spotykał ...Szkoda,że nie rażą inne błędy spotykane ..co godzinę ...minimum...."kaman"?Już drugi raz to widzę w tym tygodniu w krajobrazie-łeee.Brzydzę sie tym zaplutym karłem językowej porażki.![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami