Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Tryptyk

Domyślnie

Cudne swiatelko.
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Oszczędny w słowach Awatar JLz1
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

brawo, przyjemne w odbiorze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Kużwa,Mariusz..skąd Ty bierzesz te gatunki.....Im więcej karmię,to o czym Waldek mówił,dziesiątki kg ziarna,tym mniej gatunków mam...
    Andrzej - ja jestem łazikiem więc głównie z podchodu te ptaszki i zwierzątka. Fakt że na działce w sezonie to nie ma problemu. 8 budek lęgowych, SPA dla ptaków i oczywiście karmik, ale głównie ,,grasuję" wzdłuż rzeczki Radomki mając za plecami Puszczę Kozienicką a na drugim brzegu lasy pod Studziankami. Gatunków więc jest mnóstwo. Napiszę czego nie udało mi się sfotografować a co latało i ,,grało mi na nosie" - dudki , bocian czarny, jakieś drapole, krętogłowy, wilgi, zimorodki, grubodzioby, czarny dzięcioł, kukułki, rożne gatunki ptactwa wodnego - więc czekam na sezon działkowy. W tej chwili to głównie Ogród Botaniczny na skraju lasu Kabackiego ok 45h terenu oraz park Łazienki Królewskie i park w Wilanowie - też z podchodu działam. I wiesz jak to jest - nowicjuszowi szczęście sprzyja, tak jak to było w przypadku jemiołuszek i gili oraz lisa polującego na bażanta . W nowym sezonie zimowym buduję stały karmik i pewnie będę miał takie same bule jak Wy.
    pozdrawiam
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Fajny ale nie tryptyk

Domyślnie

Bardzo fajne stawiam na jedynkę

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów