Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Drinkowo

Domyślnie Drinkowo

Co myślicie ?

FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800

Domyślnie

coś mało tych opinii
    FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800

Domyślnie

powiem tak, 1. drink leci na prawo. 2. dziwnie obciąłeś odbicie i psuje cały efekt, jeśli już obetnij go całkiem. 3. małe to zdjęcie i nic w nim konkretnie nie widać.
    AMATOR + N7100 | N17-55 | m.N105VR | SB700

Domyślnie

hej. Moim zdaniem zrezygnuj ze slomek i zkadruj tak zeby cale odbicie miescilo sie w klatce. Moze jeszcze strzel to z innego kata. Masz inne fotki tego drinka ? btw co to jest za napoj, wyglada bardzo.... dziewczeco

Domyślnie

Ogólnie rzecz ujmując ujęcie całkiem w porządku. Faktycznie jest troszkę krzywo i zdjęcie jest przechylone lekko w prawo. światło mi się nawet podoba. Ale bardzo nie podoba mi się to jak uciąłeś odbicie. Podobnie jak poprzednicy jestem za kadrem z pełnym odbiciem. Chociażby bez słomek.

Domyślnie

jakby przyciemnić to odbicie i dać je w całości. Pomysł ciekawy, światełko też ale efekt psuje odbicie
    N i pare gratów

Domyślnie

eh... to cholerne za krótkie szkło :P chciałem złapać całe odbicie jednak nie mieściło mi się na szkle... Drink to produkcja mojej siostry... wygrała nim jakieś zawody barmańskie na pewnym wyjeździe procedura ściśle tajna no chyba że autorka się zgodzi żeby opublikować.. w każdym razie napój procentowy i po kilku takich może się zrobić sympatycznie

Uprawnienia umieszczania postów