Tak walentynkowo, dziś ustrzelony
Szukaj
Tak walentynkowo, dziś ustrzelony
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Dobry strzał, podoba mi się![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Ładnie upatrzony, gratuluje spotkania. Kadr jednak do mnie nie przemawia. I ostrzenie chyba przesadzone (poświata między kontrastowymi miejscami).
Pozdrawiam. Martini
NIKON-owska pucha z dodatkami
Faktycznie jak teraz na to patrzę to jest przeostrzone. Chyba wczoraj coś z wzrokiem miałem nie tak. Dziękuję za opinie![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
No cóż fota bardzo kiepska.Laik w ptasiej dziedzinie nigdy by się nie domyslił że to raniuszek.
Okrutny bałagan w kadrze,za ostre światło,poza ptaka "nijaka".Technicznie także pozostawia wiele do życzenia.
Popracuj nad tematem!!!
Pozdrawiam
tomek61
www.tomaszkubis.pl
Lubię nietypowe, a przez to ciekawe zdjęcia. Fajne skojarzenie z sercem.
Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
Pozdrawiam. M.K.
Może odrobinę na swoją obronę napiszę, że nie zawsze tematem zdjęcia musi być prezentacja ptaka "także dla laika". Podałem w tytule jak ów stwór się nazywa i osoba nieobeznana z tematem (przy okazji ja też jestem laikiem w "ptasiej dziedzinie") zawsze może poszukać w google zdjęć lepiej go prezentujących. Mi właśnie zależało na takim pokazaniu raniuszka jakim nikt go nie obserwuje dopóki nie spojrzy na zdjęcia. Co do bałaganu w kadrze i techniki zgadzam się w pełni
![]()
Dziękuję za opinię i pozdrawiam
To tak jak ja, dziwne![]()
No cóż...tomek61 ma rację...
Te dziwne sprawy i kadry....fajne,ale to nie to i tu...
Albo mamy "przyrodę" ,albo ...sam już nie wiem co...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami