Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Raniuszkowe serce

Tak walentynkowo, dziś ustrzelony
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Dobry strzał, podoba mi się
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Ładnie upatrzony, gratuluje spotkania. Kadr jednak do mnie nie przemawia. I ostrzenie chyba przesadzone (poświata między kontrastowymi miejscami).
    Pozdrawiam. Martini
    NIKON-owska pucha z dodatkami

Domyślnie

fajna sytuacja

Domyślnie

Faktycznie jak teraz na to patrzę to jest przeostrzone. Chyba wczoraj coś z wzrokiem miałem nie tak. Dziękuję za opinie
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

No cóż fota bardzo kiepska.Laik w ptasiej dziedzinie nigdy by się nie domyslił że to raniuszek.
    Okrutny bałagan w kadrze,za ostre światło,poza ptaka "nijaka".Technicznie także pozostawia wiele do życzenia.
    Popracuj nad tematem!!!
    Pozdrawiam

Domyślnie

Lubię nietypowe, a przez to ciekawe zdjęcia. Fajne skojarzenie z sercem.
    Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek61 Zobacz posta
    No cóż fota bardzo kiepska.Laik w ptasiej dziedzinie nigdy by się nie domyslił że to raniuszek.
    Okrutny bałagan w kadrze,za ostre światło,poza ptaka "nijaka".Technicznie także pozostawia wiele do życzenia.
    Popracuj nad tematem!!!
    Pozdrawiam
    Może odrobinę na swoją obronę napiszę, że nie zawsze tematem zdjęcia musi być prezentacja ptaka "także dla laika". Podałem w tytule jak ów stwór się nazywa i osoba nieobeznana z tematem (przy okazji ja też jestem laikiem w "ptasiej dziedzinie" ) zawsze może poszukać w google zdjęć lepiej go prezentujących. Mi właśnie zależało na takim pokazaniu raniuszka jakim nikt go nie obserwuje dopóki nie spojrzy na zdjęcia. Co do bałaganu w kadrze i techniki zgadzam się w pełni
    Dziękuję za opinię i pozdrawiam
    Cytat Zamieszczone przez MK_2 Zobacz posta
    Lubię nietypowe, a przez to ciekawe zdjęcia.
    To tak jak ja, dziwne

Domyślnie

No cóż...tomek61 ma rację...
    Te dziwne sprawy i kadry....fajne,ale to nie to i tu...
    Albo mamy "przyrodę" ,albo ...sam już nie wiem co...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Uprawnienia umieszczania postów