Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Wiktoria- chrzestnie

Domyślnie

Ładnie, ale pominąłbym w tym secie pionowe kadry 2, 5, 6 i 12.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Jak dla mnie na 1 zdjeciu brakuje ostrosci, na 13 przesunalbym glebie ostrosci na mala Wiktorie. Poza tym brakuje mi tematu Wiktorii na zdjeciach. Wiem ze ciezko sie do niej bylo dostac, bo jest dosc sporo opatulona.

Pozdrawiam

Domyślnie

Brazmen: nawet nie wiesz, jak ciężko się było dostać ;-D Praktycznie zero możliwości manewru w kościele (od rodziców do ołtarza, ok. 1,5 metra, koło chrzestnej w odległości 30 cm, boczny ołtarz, z drugiej strony kościoła zmontowana kompozycja spora ku pamięci zmarłego niedawno biskupa, kościół pełen ludzi- bo to suma, polka na całego ;-D).

Mam więcej zdjęć małej z sali, ale nie dostałam pozwolenia na ich publikację ;-D

Dzięki za uwagi ;-D

Domyślnie

Jeszcze jedna uwaga- zdjęcia rozpoczęłam w kościele ;-D

Domyślnie

Trochę inny układ TU

Domyślnie

Nie wiem czy to wina mojego monitora, nie pasuje mi coś w balansie bieli, twarze takie trochę za brązowo czerwone. No ale to może mój monitor
    Sporo klocków spod znaku N

http://larky.pl

Domyślnie

Dla mnie niektóre nie ostre!
    NIKON D3, D80, N 24-70 F2.8, N 50 F1.8, N 70-300 VR, SB-800
    [email protected]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Brazmen Zobacz posta
    Jak dla mnie na 1 zdjeciu brakuje ostrosci, na 13 przesunalbym glebie ostrosci na mala Wiktorie...
    Brazmen, jeśli możesz wytłumaczyć na czym miało by polegać przesunięcie "głebi ostrości"? W jaki sposób? Pytam całkiem poważnie ponieważ chyba nie zrozumiałem o co chodzi a bardzo mnie to ciekawi
    pozdrawiam
    Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez larky Zobacz posta
    Nie wiem czy to wina mojego monitora, nie pasuje mi coś w balansie bieli, twarze takie trochę za brązowo czerwone. No ale to może mój monitor
    Cytat Zamieszczone przez prezesr Zobacz posta
    Dla mnie niektóre nie ostre!
    U mnie na monitorze wyglądają ok ;-D A może głębia ostrości się przesunęła po prostu ;-D

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów