Szukaj
:::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
:: wedding photography [http://looanah.com] ::
:::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
Nie mi oceniac bo tak nie potrafie ale najabrdziej wizualnie mi podchodzi drugie. Glownie dzieki kolorystyceMozna spytac jak bylo oswietlane? Walcze wlasnie ze stwoerzeniem takiego delikatnego cienia i poki co mi to srendio wychodzi.
Regards,
Radomir
---
D70 | Sigma 18-50/2.8 EX | Nikkor 50/1.8D | Sigma 70-300 APO II | SB-800 | Transcend 1GB x(ilestam)
Drogie kolezanki i koledzy, ciesze sie ze tyle komentarzy pod tymi zdjeciami, mniej sie ciesze ze dotycza w wiekszosci rzeczy innych niz te zdjecia. Jacek_Z zwlaszcza sie wypowiedzial na temat fot heheh.Do zanawcow retuszu - tutaj nie ma retuszu, cere Alicji zdobi zawodowy makijaz zgaodny z tym co chcialem osiagnac. Jesli ktos nie widzial filmu, to niestety nie podyskutuje na temat póz, makijazu czy kolorystyki, bo nie ma to sensu. Dzieki za odwiedziny i pozdrawiam szanowne grono.
P.S.
Dalej mnie leczy na maxa interfejs tego forum po reformie... coz, pewnie dlatego tak rzadko zagladam.
ja mam tylko jedną uwagę - któryś już raz widzę odbicie ringflasha w oczach modelki. Chyba wolałbym tego nie widzieć. Poza tym same zachwyty![]()
"Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy
Skontaktuj się z nami