Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25
    swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    zawodowcy sa zboczeni i nie powinni radzić? chyba, że amator chce?
    po co amator wystawia tu zdjęcia? by sie czegoś nauczyć - tak sądzę.
    spotykam sie raczej ze skargami, że zdjecie jest nie skomentowane, bo jak rozumiem ktoś by chciał zrobic nastepne lepiej. Tu sie wystawia zdjęcia do oceny!

Gdzie ty tu widzisz zdjecia zawodowych portrecistów, albo reklamowe? To kilka procet zdjęc tutaj - najwyżej. Forum ma byc tylko dla amatorów? nie ma być zawodowców?
    jestem w niezręcznej sytuacji - ale gdyby tylko amatorzy pomagali amatorom, to poziom prezentowanych tu zdjęć przez to byłby wyższy? zastanów się.
    jak chcecie mogę przestac komentowac zdjęcia. Poprosze o odpowiednie dopiski w wątkach - wtedy nie bedę.
    Wszystko jest OK. Tylko taka gadka była. Taka "pickwickowska" rozmówka. Korciło mnie trochę, to pogmerałem. Uciszam się....

Talking

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    (...) to pogmerałem. Uciszam się....
    ...nareszcie...

pozdrawiam

m
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
    :: wedding photography [http://looanah.com] ::
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::

Domyślnie

Nie mi oceniac bo tak nie potrafie ale najabrdziej wizualnie mi podchodzi drugie. Glownie dzieki kolorystyce Mozna spytac jak bylo oswietlane? Walcze wlasnie ze stwoerzeniem takiego delikatnego cienia i poki co mi to srendio wychodzi.
    Regards,
    Radomir

---
    D70 | Sigma 18-50/2.8 EX | Nikkor 50/1.8D | Sigma 70-300 APO II | SB-800 | Transcend 1GB x(ilestam)

Zaziel
    Gość

Domyślnie re re

Drogie kolezanki i koledzy, ciesze sie ze tyle komentarzy pod tymi zdjeciami, mniej sie ciesze ze dotycza w wiekszosci rzeczy innych niz te zdjecia . Jacek_Z zwlaszcza sie wypowiedzial na temat fot heheh.Do zanawcow retuszu - tutaj nie ma retuszu, cere Alicji zdobi zawodowy makijaz zgaodny z tym co chcialem osiagnac. Jesli ktos nie widzial filmu, to niestety nie podyskutuje na temat póz, makijazu czy kolorystyki, bo nie ma to sensu. Dzieki za odwiedziny i pozdrawiam szanowne grono.
    P.S.
    Dalej mnie leczy na maxa interfejs tego forum po reformie... coz, pewnie dlatego tak rzadko zagladam.

Domyślnie

ja mam tylko jedną uwagę - któryś już raz widzę odbicie ringflasha w oczach modelki. Chyba wolałbym tego nie widzieć. Poza tym same zachwyty
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów