Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    I na kątomierze, linijki, na techniczno-inżynieryjną analizę oświetlenia, czy noga bardziej w lewo czy w prawo, na jakieś rembrandty, czy fachowe trójkąciki pod okiem, itd. itp. nie powinno być tutaj miejsca. Chyba że ktoś sam o o to poprosi.
    A przynajmniej tak powinno być moim zdaniem. Może się mylę...
    i tu wlasnie wg mnie BARDZO sie myslisz .. dla takich pogladow jest plgnioto i fotka.pl .. takie przynajmenij jest moje zdanie.. tutaj wszyscy (zarowno zawodowcy jaki amatorzy sa po to by sie uczyc i korzystac z wiedzy innych) reszta zawodowcow tu neiwielu bo ... robia zdjecia.
    ale jak ktos sie nie chce nauczyc to si enie nauczy ... i nie zrozumie. a wlasnie wskazanie tych trojkacikow, nog w prawo czy w lewo powoduje ze ktos moze spojrzec na swoje zdjecia ineczej, zainteresowac sie no. malarstwem z ktorego te wzgardzone przez ciebie trojkaciki wyniknely i byc moze wyciagnac wnioski. i jesli dzieki takim radom chociaz jedna osoba odniesie z tego korzysc to warto znosic nawet malkontentow ktorzy uwazaja to za bezsens i wywalaja cala sztuke do kosza.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    i tu wlasnie wg mnie BARDZO sie myslisz ..
    A może i masz rację... Ale co sobie pojechałem, to sobie pojechałem...

Uprawnienia umieszczania postów