Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    swiatlo
    Gość

Domyślnie

Filmu nie oglądałem, ale dziewczyna jest rzeczywiście w stylu Bryce Dallas Howard.

Zacznę od niepodobania się: piątka bardzo na nie - nie podoba mi się wyraz twarzy. Te usta rozchylone mnie okropnie drażnią.
    Dwójka zupełnie zwyczajna i bez wyrazu.
    Czwórka dość ładna, ale nie w stylu rudej topielicy jak sugerowany tytuł wątka.
    Fajny styl jedynki - schwytana topielica o minie niewinnego zwierzątka. Czekająca na "...i co teraz ze mną zrobisz?".
    No i trójka - prawdziwa topielica.

Może trochę nie trafiłem w film, nie oglądałem go jeszcze, ale to o takiej topielicy co wylazła z basenu, prawda? Może się mylę, ale niemniej nawet jak film jest trochę inaczej, to i tak podtrzymuję swoją ocenę zdjęć

Domyślnie

Trójka i piątka nie podobają mi się (chociaż modelka na 5 świetnie), akurat nie pasują mi tu takie bliki, no i wielkie jednolite plamy światła na twarzy (pewnie w oryginale lepiej). Pozostałe super, a czwarte chyba sobie zachowam

Domyślnie

dobre zdjęcia
    lifting przesadzony
    każdy kij ma dwa końce
    za gładkie robi się już płaskie

Domyślnie

Nie mi oceniac bo tak nie potrafie ale najabrdziej wizualnie mi podchodzi drugie. Glownie dzieki kolorystyce Mozna spytac jak bylo oswietlane? Walcze wlasnie ze stwoerzeniem takiego delikatnego cienia i poki co mi to srendio wychodzi.
    Regards,
    Radomir

---
    D70 | Sigma 18-50/2.8 EX | Nikkor 50/1.8D | Sigma 70-300 APO II | SB-800 | Transcend 1GB x(ilestam)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów