Seria inspirowana filmem pod tym samym tytułem, część ekspozycji:
Modelka : Alicja.
Wizaż : Magda Niewiadomska.
enjoy i pozdrawiam Zaz.
Szukaj
Seria inspirowana filmem pod tym samym tytułem, część ekspozycji:
Modelka : Alicja.
Wizaż : Magda Niewiadomska.
enjoy i pozdrawiam Zaz.
technicznie wiadomo że wszycko gra.. tyryryry.. ale jakoś nie gada do mnie...
jedynie to 3 sie dla mnie broni...
modelka ładna...
a strasznie sztucznie jej twarz wyszła... tzw wierze że pomógl jej w tym program graficzny... może dlatego mi sie nie widzi
tak ja to widze![]()
![]()
zle widzisz ditty, mloda jestes, wiec wybaczam :P
Mnie się bardzo podoba
Szczególnie trójka
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Ogólnie jako calość się zdjęcia podobają niewątpliwiea tak szczegółowiej i czepialsko to:
1. troche bym z góry ciachnął, zeby się głowa nie kończyła razem ze zdjęciem
2. dla mnie bomba, tylko nie wiem czy nie byłoby lepiej w kolorach jak 3,5
3. imo za bardzo pochylona głowa i nos wyszedł 'niezazbytnio'
4. jakoś tak jakby chciała wstać i wyjsć
5. dla mnie bomba
Super modelka, charakterystyczna, tajemnicza, śliczna.
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
Filmu nie oglądałem, ale dziewczyna jest rzeczywiście w stylu Bryce Dallas Howard.
Zacznę od niepodobania się: piątka bardzo na nie - nie podoba mi się wyraz twarzy. Te usta rozchylone mnie okropnie drażnią.
Dwójka zupełnie zwyczajna i bez wyrazu.
Czwórka dość ładna, ale nie w stylu rudej topielicy jak sugerowany tytuł wątka.
Fajny styl jedynki - schwytana topielica o minie niewinnego zwierzątka. Czekająca na "...i co teraz ze mną zrobisz?".
No i trójka - prawdziwa topielica.
Może trochę nie trafiłem w film, nie oglądałem go jeszcze, ale to o takiej topielicy co wylazła z basenu, prawda? Może się mylę, ale niemniej nawet jak film jest trochę inaczej, to i tak podtrzymuję swoją ocenę zdjęć![]()
hmmm podoba mi sie ogolnie kolorysttyka - tla brazowe pokrywaja sie mniej wiecej z kolorem wlosow modelki i brazowe oparcia w fotelu noo mowiac krotko pomyslane. Fajna modelka i ogolnie cale w komplecie przyjemne w odbiorze
Mam tylko jedno male zastrzezenie - mianowicie na zdjeciu 2 twrz modelki wyszla bardzo dziwnie: prawa strona twarzy wydaje mi sie jakby przesunięta w dół w stosunku do lewej. Jest to wina fryzury modelki i to wypacza wyglad twarzy z prawej wlosy sa splaszczone a z lewej uniesione do góry. Tak ja to widze![]()
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Trójka i piątka nie podobają mi się (chociaż modelka na 5 świetnie), akurat nie pasują mi tu takie bliki, no i wielkie jednolite plamy światła na twarzy (pewnie w oryginale lepiej). Pozostałe super, a czwarte chyba sobie zachowam![]()
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
Skontaktuj się z nami