Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Clare Glens

Domyślnie

3. najlepsza. 1. równie piękna, zwłaszcza w głębi pięknie się dzieje z tym słońcem w liściach, ale pierwszy plan chyba trochę za jasny/jaskrawy.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Miejsce bardzo ciekawe i dobrze zaprezentowane, kolorki zrobiłeś mocne, ale mieszczą się w granicach mojej normy. Na jedynce do dopracowania okolice prześwitującego nieba.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dobrze pokazałeś ciekawe miejsce skorygowałbym ekspozycję -0.3 EV
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Dwójka i później trójka.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Locter szczerze? Trochę nie ma z czego wybrać. Taki reportaż poglądowy z fajnego miejsca myślę. Dobra technika, obróbka. Może za dużo wody było, czasem tak jest że natura przeszkadza w dotarciu do kadru. Czemu? Nikt nie potrafi odpowiedzieć.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 21-07-2011 o 16:06 Powód: orto. ("reportarz"), brak spacji po znakach przestankowych.

Domyślnie

Ładne kadry z mocnymi kolorami.Pozdrawiam

Domyślnie

Miejsce niełatwe do fotografowania, ale moim zdaniem dałeś radę - mnie najbardziej pasuje numer cztery.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

A ja wybiorę dla siebie numerek trzeci .
    Fajowa miejscówka .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów