3. najlepsza. 1. równie piękna, zwłaszcza w głębi pięknie się dzieje z tym słońcem w liściach, ale pierwszy plan chyba trochę za jasny/jaskrawy.
Szukaj
3. najlepsza. 1. równie piękna, zwłaszcza w głębi pięknie się dzieje z tym słońcem w liściach, ale pierwszy plan chyba trochę za jasny/jaskrawy.
A new shit has come to light...
Miejsce bardzo ciekawe i dobrze zaprezentowane, kolorki zrobiłeś mocne, ale mieszczą się w granicach mojej normy. Na jedynce do dopracowania okolice prześwitującego nieba.![]()
LED ZEPPELIN
Dobrze pokazałeś ciekawe miejsceskorygowałbym ekspozycję -0.3 EV
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Dwójka i później trójka.
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Locter szczerze? Trochę nie ma z czego wybrać. Taki reportaż poglądowy z fajnego miejsca myślę. Dobra technika, obróbka. Może za dużo wody było, czasem tak jest że natura przeszkadza w dotarciu do kadru. Czemu? Nikt nie potrafi odpowiedzieć.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 21-07-2011 o 16:06 Powód: orto. ("reportarz"), brak spacji po znakach przestankowych.
Miejsce niełatwe do fotografowania, ale moim zdaniem dałeś radę - mnie najbardziej pasuje numer cztery.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
A ja wybiorę dla siebie numerek trzeci.
Fajowa miejscówka.
Skontaktuj się z nami