Close

Strona 73 z 319 PierwszyPierwszy ... 2363717273747583123173 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 721 do 730 z 3379

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Pfju....
    Problem się rozwiązał.
    Jednak nie był to dysk, a program Ad-Aware.

Dzięki za pomoc.

Domyślnie

Poza tym co Wy instalujecie, że 80Gb Wam za mało?
    Nie, ze za malo, ale zawsze na windowsa sobie przeznaczam partycje 120 gb, lubie jak jest jeszcze sporo miejsca, niz ma sie dusic, bo w ktoryms momencie zabraknie miejsca itp.. wole zapas..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Wybierając systemowego SSD trafiłem na wiele ciekachy stron w necie. M.in. na taką: http://www.tomshardware.co.uk/ssd-60...w-32390-8.html
    Warto mieć świadomość jak chytrze podawan jest prędkość dysków opartych na SF22xx i że czasem dyski na innch, nie kompresujących kontrolerach, które na papierze wyglądają znacznie słabiej, mogą być w praktyce nie gorsze albo wręcz lepsze.
    Ja wybrałem SSD M4 256GB - brałem pod uwagę jeszcze samsunga z serii 830, ale jego cena + "za mało sprawdzona konstrukcja" skłoniły mnie zakupu Cruciala.
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

pozdrawiam
    Paweł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Pawlak Zobacz posta
    brałem pod uwagę jeszcze samsunga z serii 830, ale jego cena + "za mało sprawdzona konstrukcja" skłoniły mnie zakupu Cruciala.
    "za mało sprawdzona konstrukcja"? Samsung 830? W czerwcu 2012 roku? To jakiś dowcip? Angielski czarny humor? Coś w stylu Monty Python'a ? x-P

A tak poza tym to wolałbym Samsunga od Crucial M4, bo nie wlecze się tak przy zapisie.

A mało sprawdzony to jest Vertex 4 - choć konstrukcja ciekawa.

Domyślnie

Dysk przyszedl, winda postawiona.....bajka.....mmmmm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Dysk przyszedl, winda postawiona.....bajka.....mmmmm
    U mnie tez...
    Klikam cokolwiek i sie otwiera, a nie jak wczesniej, ze trwalo to z 2,3 sekundy..
    a glownie programy graficzne otwieraja sie troszke szybciej, w sumie nie jest to kolosalna roznica, ale jakos tak bardziej wygodnie jest.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    U mnie tez...
    Klikam cokolwiek i sie otwiera, a nie jak wczesniej, ze trwalo to z 2,3 sekundy..
    a glownie programy graficzne otwieraja sie troszke szybciej, w sumie nie jest to kolosalna roznica, ale jakos tak bardziej wygodnie jest.

o wlasnie o tym pisalem w watku o przyspieszeniu LR. o ile np firefox otwiera sie od razu to np w predkosci otwierania LR nie widze roznicy... a jesli to minimalna...
    przy obecnej relacji cena/pojemnosc chyba nie warto.
    No chyba ze ktos przez caly dzien chce oszczedzic 30sekund... to super rozwiazanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    o wlasnie o tym pisalem w watku o przyspieszeniu LR. o ile np firefox otwiera sie od razu to np w predkosci otwierania LR nie widze roznicy... a jesli to minimalna...
    No chyba ze ktos przez caly dzien chce oszczedzic 30sekund... to super rozwiazanie.
    W sumie na zwyklym hdd firefox mi sie wlasnie otwieral dluzej, a przy ssd czuje roznice, no ale inne programy i aplikacje, to jednak minimalna roznica, moze dlatego ze ja mam na sata2?
    No ale nie czuje zadnej zmiany komputera, bo chodzi mi blyskawicznie, wszystko jest ok i nic nie muli.
    I nie wiem czy jest ciszej? Zdaje mi sie ze jest ciut ciszej jak windows jest na ssd, a nie na hdd.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    A ja mam może walnięty dysk, ale różnicy nie poczułem w ogóle. W żadnym zastosowaniu.

http://gombrowitch.files.wordpress.c...tel-raid-0.png
    http://gombrowitch.files.wordpress.c...04/solid-3.png

Domyślnie

a ja wzielam Samsunga 830, a na dodatek cos mi wyje w kompie i juz zniesc nie moge

Strona 73 z 319 PierwszyPierwszy ... 2363717273747583123173 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów