Nie wiem, kartka byla w pudelku. Kupilem miesiac temu, czy jakos tak.
Szukaj
Nie wiem, kartka byla w pudelku. Kupilem miesiac temu, czy jakos tak.
Ok, to może pochwalcie się, co i dlaczego (jedno zdanie uzasadnienia) wyłączacie/blokujecie w Windowsach na dyskach SSD. Ci, co nic nie robią, też niech piszą (z małym uzasadnieniem) dlaczego tego nie robią. Pomimo tylu porad w necie...
Podziękował.
Nikon
W sumie...to włożyłem dysk i tyle (W oba swoje laptopy). Defragmentacje wyłączyłem bo kazali. A tak...wywalone na to wszystko. Prędzej wymienię komputer niż ten dysk padnieJest szybciej od talerzowego, to mi wystarczy. Ile szybciej?...nie sprawdzam grunt, że zauważalnie. Cyferki już mnie przestały podniecać. Raczej nie zauważę różnicy pomiędzy 400 a 450MB/s odczytu.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
ja też, wsadziłem dysk SSD zainstalowałem system i niczego nie konfigurowałem, bo nawet nie wiem gdzie to się robi. System wstaje w 13 sekund.
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Ostatnio edytowane przez velaskez ; 21-01-2015 o 11:42
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Dziękuję Panowie za podpowiedzi, Crucial MX100 jedzie do mnie. Teraz pilnie czytam co wyłączyć a co włączyć w nowym dysku![]()
Skontaktuj się z nami