Close

Strona 267 z 338 PierwszyPierwszy ... 167217257265266267268269277317 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 661 do 2 670 z 3379

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Zupełnie nie rozumiem tego całego onanizmu Jonathana.
    Ja również. Wchodzę tu aby poczytać coś ciekawego nt. SSD, a tu za każdym razem litania...

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Ja również. Wchodzę tu aby poczytać coś ciekawego nt. SSD, a tu za każdym razem litania...
    Wpisz mnie na czarną listę, będziesz miał czyste teksty.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Możliwych problemów z dyskami SSD jest cała lista, ale pozwolę sobie zauważyć, że te dyski mają budowę modularną i pad tylko jednej kości, unieruchamia skutecznie cały dysk, nie wiem zatem, czy warto w ogóle rozważać, jakieś wytrzymałościowe scenariusze, jako że z założenia jest to technologia z wiszącym nad głową mieczem na końskim włosiu.
    Możliwych problemów z HDD jest jeszcze więcej bo do elektroniki dochodzi jeszcze skomplikowana i delikatna mechanika a pad wielu jego elementów też unieruchamia skutecznie cały dysk. Jakoś nikt nie płacze nad niepewnością tej technologii mimo, że HDD może w każdej chwili paść tak samo jak SSD.
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Możliwych problemów z HDD jest jeszcze więcej bo do elektroniki dochodzi jeszcze skomplikowana i delikatna mechanika a pad wielu jego elementów też unieruchamia skutecznie cały dysk. Jakoś nikt nie płacze nad niepewnością tej technologii mimo, że HDD może w każdej chwili paść tak samo jak SSD.
    Przepraszam, ale chyba nie mówimy tym samym językiem, szkoda zatem czasu na przekładanie w tę i drugą mańkę.

Mam chwilowo dość, więc odsapniecie.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Wpisz mnie na czarną listę, będziesz miał czyste teksty.
    Nie chcę tego robić, bo czasami napiszesz coś ciekawego. Jesteś chyba gorszy niż ja w wątku o D7100

Domyślnie

Taka ciekawostka dla użytkowników Samsung Magician'a: nowo postawiony system na 840 PRO, system czysty może ze dwa programy odłożone.
    Odpaliłem Magician, ale ten w przypadku każdej optymalizacji systemu wyłącza usługi kopii zapasowej, punktów przywracania itp.
    Ponieważ jednak chciałem zrobić sobie kopie zmuszony byłem włączyć w/w funkcję. I tutaj mały zonk - jako abnegat nie umiałem tego zrobić. Co tam pomyślałem i wrzuciłem płytę z OS coby naprawić system. Tu przystanek nr 2 - komunikat, że OS jest nie kompatybilny ze sprzętem.

Skończyło się postawieniem systemu od nowa, w necie znalazłem inne takie przypadki Magician i SSD serii 840, od kilku lat w laptopie mam 830 i Magician'a i żadnych problemów.
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

Jeśli ktoś z was jest zainteresowany, w X-kom można zamówić Evo 120GB za 269 pln a crucial m500 120GB za 229 pln, to już są bardzo fajne ceny.
    http://lpk.x-kom.pl/explozja-okazji/

Domyślnie

A co z dyskami SSD na łączu M.2? Są jakieś pojemne?

Domyślnie

panowie jaki dysk 120 gb najlepiej kupić , jest tego dość sporo a za bardzo nie wiem na co zwrócić uwagę przy wyborze

Domyślnie

120 GB to dobre do kompa biurowego, lub po prostu tam, gdzie danych jest mało. W domu może się przydać coś większego, np. Crucial MX100 256GB za 370zł .

Strona 267 z 338 PierwszyPierwszy ... 167217257265266267268269277317 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów