Szukaj
Nie jestem biegły w poruszaniu się między platformami. Rzeczywiście jedyną wspólną nowoczesną partycję jaką obsługują w pełni oba systemy jest chyba tylko exFAT. Nie znam nawet ograniczeń TM. Możliwe jednak, że ze względu na ogromną ilość linków symbolicznych w tworzonej kopii, inne formaty partycji nie są możliwe do użycia.
Przyznam, że jest to pewien problem, jednak z drugiej strony, kopia zapasowa ma raczej służyć do odtworzenia stanu systemu, a nie do przenoszenia danych pomiędzy komputerami, czy systemami. Dane oryginalne mogą przecież leżeć na dowolnym typie partycji o ile się nie mylę.
Oczywiście wolałbym, by wszystkie systemy widziały wszystkie możliwe formaty i bez zająknięcia je obsługiwały, jednak rzeczywistość nas nie rozpieszcza.
A czy jest jakis program, ktory potrafi sprawdzic zywotnosc dysku SSD?
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Podpowiedzcie Koledzy, czy te wartości dla takiego dysku są dobre ? Obawiam się, że nie korzystam z jego możliwości w pełni.
Jeśli tak jest, to CO pozmieniać w "OS OPTYMALIZATION" aby rezultat B był lepszy ?
ff
SATA 3Gbps?
d70s + N18-70 + N55-200
Skontaktuj się z nami