Close

Strona 151 z 319 PierwszyPierwszy ... 51101141149150151152153161201251 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 501 do 1 510 z 3379

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aeon88 Zobacz posta
    a teraz piepszysz że myslałeś, że chodziło o intela 530
    Upewniałem się czy chodzi o Intel 330. ... tak że myślałem że chodzi o Intel 330 - czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jesteś zakręcony jak ... tampon?

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Chłopcy, a drugie śniadanie zjedliście?
    No właśnie nie - przecież widać! Normalnie pewnie bym już go olał. ... a tak ... nie zabrałem z domu z pośpiechu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bazyss Zobacz posta
    Czytajac wasze wypowiedzi wnioskuje iz nie warto dolacac do 840Pro, mozna zakupic 330 i cieszyc sie z szybkosci pracy
    Zależy co się robi. Przy odczycie różnic z grubsza nie będzie ... przy zapisie już może być inaczej.

Domyślnie

Kyle, zapominasz, że samsung jest 2x szybszy przy zapisie, ale jest również 2x droższy. To niweluje jego "wyższość", bo to ile wydasz na dysk przekłada się wprost proporcjonalnie na jego szybkość. A biorąc pod uwagę RAID z intela 330 już wogóle nie jest tak kolorowo z tym samsungiem, w obecnej jego cenie. 500zł - już znacznie lepiej, ale 650 to IMO za drogo.
    ;]

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Domyślnie

Chyba kawę wypili na pusty żołądek.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Tak już zjadłem, nawet trzecie i się zastanawiam co z tym SSD zrobić. Mocujcie się to jakoś w obudowie czy wrzucić na dno skrzynki pod inne HD. jeśli mocować to czym ?
    Poza tym chyba z przejedzenia śniadaniem i testami zupełnie zguuupiałem jak to z tymi transferami tych dysków jest

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Tak już zjadłem, nawet trzecie i się zastanawiam co z tym SSD zrobić. Mocujcie się to jakoś w obudowie czy wrzucić na dno skrzynki pod inne HD. jeśli mocować to czym ?
    Poza tym chyba z przejedzenia śniadaniem i testami zupełnie zguuupiałem jak to z tymi transferami tych dysków jest
    Olej testy, bo to w sumie tylko dla sprzętowych onanistów i nie ma to absolutnie żadnego praktycznego zastosowania.

Dysk mocuje się do dołączonej tacki, a tackę przykręca do półki dyskietek w obudowie.

Nie polecam rzucania na dno budy.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Nie polecam rzucania na dno budy.
    A co mu szkodzi? Przecież to "dysk" tylko z nazwy.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    A co mu szkodzi? Przecież to "dysk" tylko z nazwy.
    Ponieważ, choć to SSD, to i tak nie powinno się z niego robić grzechotki.

ps.
    Ty mi lepiej draniu odpowiedz na pytanie o matryce AH-IPS.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Olej testy, bo to w sumie tylko dla sprzętowych onanistów i nie ma to absolutnie żadnego praktycznego zastosowania.
    Jest różnica czy Ci się coś rozpakuje w np. 5 minut, a 10 minut (przy znacznej różnicy w transferach [zapis])

Strona 151 z 319 PierwszyPierwszy ... 51101141149150151152153161201251 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów