Close

Strona 111 z 319 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121161211 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 101 do 1 110 z 3379

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jeszcze 2 miesiące temu 256 miał połowę prędkości 128. Widocznie poprawili soft.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Tylko, że 128 (120) jest zdecydowanie szybszy. Przynajmniej jeśli chodzi o Vertex 4.
    Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Jeszcze 2 miesiące temu 256 miał połowę prędkości 128. Widocznie poprawili soft.
    Nigdy tak nie było ... widocznie coś kiedyś źle wyczytałeś.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kyle Zobacz posta
    Nigdy tak nie było ... widocznie coś kiedyś źle wyczytałeś.
    Było, ale we wszystkich Vertaxach 4. Nowy soft, a dokładniej nowy sterownik wewnętrzny kontrolera, znacznie przyśpieszył zapis

Domyślnie

Zebys nie denerwowal sie osiagami Vertexow, polece Samsunga 830, o ile pamietam to ten model byl uzywany w Jablkach, a ze swojego doswiadczenia - od roku uzywam bez najmniejszych problemow (256).
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

zamówię samsunga 256 ... cena już spadła do 720 zł więc ok ! dzięki za pomoc !
    Nikon

Domyślnie

a gzie np. bo jestem żywo zainteresowany
    ff

Domyślnie

wlasnie zobaczylem niebieski ekran w win7 :/
    Nie wiem czy winowajca jest ssd Kingston v200 (120GB) czy cos innego...
    Jakis czas temu komputer zaliczyl zwieche, po restarcie nie widzial ssd, dopiero przelaczenie kabla SATA w inne zlacze (z SATA 1 do SATA 2)
    sprawilo ze system widzial normalnie dysk. Od tamtej pory wszystko bylo ok... a tu dzisiaj blue screen
    Znow po resecie system nie widzial SSD, przelaczylem dysk z SATA 2 na SATA 1 na plycie i dziala.
    Co obstawiacie? Plyta sie konczy czy wina SSDka?
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    wlasnie zobaczylem niebieski ekran w win7 :/
    Nie wiem czy winowajca jest ssd Kingston v200 (120GB) czy cos innego...
    Jakis czas temu komputer zaliczyl zwieche, po restarcie nie widzial ssd, dopiero przelaczenie kabla SATA w inne zlacze (z SATA 1 do SATA 2)
    sprawilo ze system widzial normalnie dysk. Od tamtej pory wszystko bylo ok... a tu dzisiaj blue screen
    Znow po resecie system nie widzial SSD, przelaczylem dysk z SATA 2 na SATA 1 na plycie i dziala.
    Co obstawiacie? Plyta sie konczy czy wina SSDka?
    To jest wina dysku SSD, PODEJRZEWAM, ja mialam dokladnie to samo od czasu kupienia SSD w wakacje i mialam pare razy podobne problemy, poza blue screen. Pare razy wspomnialam o tym tu na forum, nawet gdzies..
    Na razie wszystko gra, ale jezeli sie problem powtorzy, to zaczne sie martwic..
    Na razie zmienilam tylko przedluzasz.. hehe
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Jaki BSOD? Jaki komputer? jaki setup? Testowales sam dysk czymkolwiek? Kiedy kupiony PC?
    d70s + N18-70 + N55-200

Strona 111 z 319 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121161211 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów