Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Ule

Domyślnie Ule

Reszta uli TU
    Pozdr Adas
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Świetna fota, najlepsza z całej serii. Przykład znakomitej obróbki i umiejętności pokazywania w szarym otoczeniu czegoś niezwykłego.
    d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów

Domyślnie

Przeostrzyłeś - gałązki pierwszego drzewa strasznie swiecą..
    Völkchlor

Domyślnie

bardzo ciekawie pokazane. mnie się podoba
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

Pokazałeś te ule w zupełnie inny sposób niż postrzegałem chodząc pomiędzy nimi. Dałeś im drugie życie.
    Bardzo mi się podoba.

Domyślnie

Pomijając to przeostrzenie jest ok.

Domyślnie

kiepski tytuł zdjęcia, dopiero oglądając serie zrozumiałem o co chodzi. Kompozycja również leży, kadr centralny na co mogłoby się wydawać tematem, czyli budynek, nic ciekawego nie wnosi. Na dodatek leci w prawo. Kolejnym minusem jest dół zdjęcia który sam uważałeś za niepotrzebny (jak mniemam) dając podpis podpis tam gdzie powinno być ciachnięte. To samo z górą i lewym bokiem. No i najważniejsze: tytułowego ula kompletnie nie widać, ginie w bałaganie kadru.

Domyślnie

A mnie się to zdjęcie podoba, nawet bardzo bardzo... jedyne z czym się zgodzę to fakt, że można by było je troszkę na dole uciąć, tak zaraz pod podpisem. Oglądałam całą serię na blogu, zdjęcia są świetne. Z koloru najbardziej podobają mi się dwa ostatnie.

Uprawnienia umieszczania postów