Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Vikersund - KS 195

Nowa duma Norwegow i coraz blizej do 250m, moze jutro

1.

2.

3.

4.

5.

CDN.
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Dla mnie 1 i 2 zdecydowanie lepsze, ale 2 wydaje mi się ciekawsza, bo linia horyzontu powoduje, że skoczek wygląda jakby przelatywał sobie radośnie nad okolicą.
    Światło super się trafiło.
    Jarod
    "Wychodź na zewnątrz więcej, ale rób mniej zdjęć"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarod Zobacz posta
    Dla mnie 1 i 2 zdecydowanie lepsze, ale 2 wydaje mi się ciekawsza, bo linia horyzontu powoduje, że skoczek wygląda jakby przelatywał sobie radośnie nad okolicą.
    Światło super się trafiło.
    Moglo byc lepsze, z prawej ciemno, po srodku niezle a po lewej za jasno, trzeba bylo wybierac z ktorej strony robic zdjecie skoczkowi

Cytat Zamieszczone przez navigator_s9 Zobacz posta
    podoba się... ale mam pytanie zupełnie z ciekawości.. masz jakieś zdjęcie ukazujące lecącego skoczka na tle całej skoczni? bardzo mnie interesuje pokazanie "wielkości" mamuciej skoczni
    Tylko takie, z innej perspektywy wychodzi malutki punkcik na tle skoczni.

zaraz po odejsciu z 2 belki

Cytat Zamieszczone przez pinokio Zobacz posta
    Ładnie latali
    Sędziowie nie bardzo chcą do tej granicy się zbiliżyć obniżając belkę.
    Za rok dadza rade

Dzieki za komentarze
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Zdjęcia żyleta i super kolory.
    red light, dark room...

Domyślnie

podoba się... ale mam pytanie zupełnie z ciekawości.. masz jakieś zdjęcie ukazujące lecącego skoczka na tle całej skoczni? bardzo mnie interesuje pokazanie "wielkości" mamuciej skoczni
    FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800

Domyślnie

Ładnie latali
    Sędziowie nie bardzo chcą do tej granicy się zbiliżyć obniżając belkę.

Domyślnie

Kurcze pozazdrościć wejściówki. Miałeś akredytacje, czy mozna było bez problemu wejść?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kojot3.0 Zobacz posta
    Kurcze pozazdrościć wejściówki. Miałeś akredytacje, czy mozna było bez problemu wejść?
    Mialem akredytacje, w tym roku pilnowali ostro, mimo ze mialem identyfikator przyczepili sie ze nie wzialem kamizelki, w 2009 byla totalna samowolka, Lillehammer chyba zostalo ostatnim miejscem gdzie bez akredytacji mozna sobie robic zdjecia.

Ostatnie w tym temacie

7.

Domyślnie

kurczę, jak dla mnie, jedynka prześwietna!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów