Szukaj
Małysz jest spoko.
NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG
Dla mnie 1 i 2 zdecydowanie lepsze, ale 2 wydaje mi się ciekawsza, bo linia horyzontu powoduje, że skoczek wygląda jakby przelatywał sobie radośnie nad okolicą.
Światło super się trafiło.
Jarod
"Wychodź na zewnątrz więcej, ale rób mniej zdjęć"
Moglo byc lepsze, z prawej ciemno, po srodku niezle a po lewej za jasno, trzeba bylo wybierac z ktorej strony robic zdjecie skoczkowi
Tylko takie, z innej perspektywy wychodzi malutki punkcik na tle skoczni.
zaraz po odejsciu z 2 belki
Za rok dadza rade
Dzieki za komentarze
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Zdjęcia żyleta i super kolory.
red light, dark room...
podoba się... ale mam pytanie zupełnie z ciekawości.. masz jakieś zdjęcie ukazujące lecącego skoczka na tle całej skoczni? bardzo mnie interesuje pokazanie "wielkości" mamuciej skoczni![]()
FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800
Ładnie latali
Sędziowie nie bardzo chcą do tej granicy się zbiliżyć obniżając belkę.
Kurcze pozazdrościć wejściówki. Miałeś akredytacje, czy mozna było bez problemu wejść?
Mialem akredytacje, w tym roku pilnowali ostro, mimo ze mialem identyfikator przyczepili sie ze nie wzialem kamizelki, w 2009 byla totalna samowolka, Lillehammer chyba zostalo ostatnim miejscem gdzie bez akredytacji mozna sobie robic zdjecia.
Ostatnie w tym temacie
7.
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
kurczę, jak dla mnie, jedynka prześwietna!
Skontaktuj się z nami