Szukaj
Brak jakichkolwiek innych aut na drodze, więc przypuszczam, że w tym wypadku, był to brak wyobraźni motocyklisty.
3 i 4 bardzo podobne, zdecydowałbym się na 3 i dał jej więcej powietrza z prawej strony. Wydłużyłbym też czas, żeby śmigłowiec nie wisiał nieruchomo w powietrzu.
Kadrowanie bardzo fajne, złapane momenty. Ogólnie materiał przyzwoity, tylko ta konwersja... za szaro.
Brrrr,dobrze że mój skuter nie osiąga więcej niż 45km/h![]()
Mam smoka i nie zawaham się go użyć
Być może to: http://www.tvnwarszawa.pl/stolica,ne...sci,62285.html pomoże jakoś zrównoważyć hasło, że "motocykle są wszędzie". Oby.
A zdjęcia bez rewelacji. Konwersja taka sobie, wirnik kompletnie zamrożony, .... . No, ale od czegoś trzeba zacząć.![]()
Jacek
"Motocykle są wszędzie" warto pamiętać o tym. Myślę, że to zły slogan, myślę o tym zazwyczaj jak motor śmiga z predkością 160 z rykiem takim, że serce staje, a dzieci budzą się na fotelikach.
Co do zdjęć jako reportaż to powiem Ci to co ktoś stąd powiedział mi jak dawałem pierwszy reportaż do oceny. "A co do zdjęć no są" Dzięki Admin za te słowa.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-02-2011 o 13:54 Powód: orto!
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Co wy macie z tym wirnikiem - obsesja jak to, że motocykle są wszędzie i przez to najważniejsze na drodze? Widziałem wiele reporterskich fot z helikoptera i helikoptera i nikt się nie zastanawiał czy płaty mają być zamrożone czy zamazane... Jakby to w repo było najważniejsze...
Polecam lekturę
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...ECIA_.html?i=0
Ostatnio edytowane przez NBA ; 17-02-2011 o 00:33
Za to żaden z Was nie zwrócił uwagi na tytuł - WPADEK.
![]()
Krzysztof Paszkiewicz
Bardzo dobrze to ująłeś - NIKT SIĘ NIE ZASTANAWIAŁ. Dopowiem - tak samo jest z przepałami, z kadrowaniem, z GO i jeszcze z kilkoma drobiazgami. W reporterce są sytuacje, w których może nie być czasu na przestawianie puszki i na myślenie o parametrach, bo najważniejszy jest ten konkretny moment i zrobienie jakiegoś zdjęcia, ale to raczej nie jest ten przypadek. Tu było sporo czasu, a w kategoriach reporterskich baaaardzo dużo czasu. Gdyby tu było zamieszczone zdjęcie/zdjęcia samego wypadku, to nikt by się nie czepiał detali, tylko byśmy podziwali refleks.![]()
Jacek
Skontaktuj się z nami